Poznati, vesti

Reper Dalibor Andonov, poznatiji kao Gru, nedavno je izrazio svoje mišljenje o muzici koja danas vlada našom muzičkom scenom, ali i o još nekim temama.

Činjenica da hip hop muzika ne dobija dovoljno pažnje u domaćim medijima, iznervirala je poznatog repera koji je na svom Facebook profilu isprozivao narodnu muziku, televizije i njihove urednike, kao i emisije koje se emituju na TV ekranima.

Nakon što su mediji objavili njegovo saopštenje i prepisku, Gru nije zadovoljan komentarima:

braun

- Vidim, neki portali su preneli onaj tekst od juče... Isto tako vidim brdo komentara ispod istog. Naravno, ima tu svačega. Od podrske, preko nekih kritika koje imaju smisla, pa sve do onih najjadnijih komentara PAKOSNIH ljudi. Na žalost takvih ima mnogo. Onda zapadnu za oko komentari iz kojih skapiraš da čovek nije ni pročitao sta tu piše, izuzev naslova i onog čime novinar pokušava da ih navuče da otvore link (što obično nema veze sa onim sto se nalazi u tekstu).

Ali… neću pokušavati da objašnjavam šta sam hteo da kažem ljudima koji to svakako neće shvatiti jer ne žele. Samo ću ih razočarati - MAKSIMALNO UZIVAM U SVOM ŽIVOTU jer radim ono što volim. Nisam dupe prodao za nešto parica. Imao sam ponude i to vrlo uspešnih izvođača narodne muzike, ali sebe jednostavno ne vidim u tome. Želim da uživam u muzici jer je, i posle skoro 20 godina profesionalnog bavljenja istom, ne doživljavam samo kao POSAO. Jasno mi je da to što radim ne može svako da voli, ali je dovoljan broj ljudi koji mi pruža podršku.
Moram samo još jednom da pomenem da su ove dve pesme bile samo inicijalna kapisla da napišem ono što sam napisao.

Iskreno, da bi se bez mnogo stresa i dalje bavio muzikom koju volim potpuno sam se prešaltovao u DJing. Poslednjih par pesama koje sam uradio, kao i one koje ću uraditi, su za moju dušu. Radim kad osetim da mi se radi…. - napisao je reper.

 

Facebook

beogradnocu.com