Magazin

Saznajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate, prenosimo sa sajta Večernjih novosti.

OVAN (21. 3. - 20. 4)

Posao - Sreća je na vašoj strani. Zahvaljujući novim poslovnim kontaktima i slučajnim poznanstvima, otvoriće vam vrata za nove projekte i bolju budućnost. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, možete da se opustite. Sve teče po planu, a očekuju vas i dva veća dobitka. Oni koji su nezadovoljni platom, trebalo bi da potraže novi posao.
Ljubav - Novi početak sa šarmantnom osobom, dobrog porekla, ispunjava sva vaša očekivanja. Ako ste u dugoj vezi, moguć je dogovor o zajedničkom životu. Oni koji su sami, mogli bi da obnove kontakt sa bivšim partnerom.

Zdravlje - Moguće stomačne tegobe. Ne preterujte sa masnom hranom.

BIK (21. 4. - 21. 5)

Posao - Puni ste novih "velikih" ideja i spremni da učinite sve što je u vašoj moći da svoje poslovne ambicije ostvarite po svaku cenu. Sigurni ste u sebe, pa vas ni sumnjičavi komentari bliskih kolega ne mogu zaustaviti u realizaciji zacrtanih ciljeva. Što se finansija tiče, očekujte češće manje prilive novca.

Ljubav - Susret sa bivšim partnerom uzburkaće vaše emocije. Ukoliko ne dođe do pomirenja, ne očajavajte, biće još prilika. Možda je bolje da budete strpljivi i sačekate svojih pet minuta. Izbegavajte ljubomorne scene.

Zdravlje - Bilo bi poželjno da kontrolišete svoj apetit.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Posao - Pružiće vam se nova šansa za posao o kome već dugo maštate. Sada je pravi trenutak da zgrabite šansu i da pokažete sve svoje kvalitete. Ovaj period je povoljan za nove poduhvate, udruživanje i osvarenje društvenih ciljeva, ali ne i za rizične finansijske transakcije. Ne ulazite u nepotrebne izdatke.

Ljubav - Na ljubavnom planu biće više zadovoljstva, sloge u vezi ili braku. Ukoliko je u prethodnom periodu bilo nesuglasica, imaćete priliku da poboljšate svoje odnose. Oni koji su dugo sami, mogli bi konačno da se zaljube.

Zdravlje - Početkom nedelje budite oprezni u saobraćaju, čuvajte se povreda.

RAK (22. 6. - 22. 7)

Posao - Dobićete posao koji ste dugo priželjkivali i koji će vam pružiti veliko zadovoljstvo. I što je još važnije, bićete okruženi saradnicima sa kojima delite iste vrednosti, pa vam neće biti teško da uspostavite harmonične odnose. Gde god da se pojavite pozitivno ćete uticati na prisutne. Dobro ćete unovčiti nove poslovne ideje.

Ljubav - Budite spremni za nova poznanstva i izlaske. Bićete u prilići da birate između dve "nove prilike". Ne budite neodlučni, sreća je pred vama. Ako ste se nedavno rastali, moguće pomirenje sa bivšim partnerom.

Zdravlje - Puni ste pozitivne energije. Posetite očnog lekara.

LAV (23. 7. - 22. 8)

Posao - Sredinom nedelje obradovaće vas neka lepa vest ili ponuda za novi posao koji će vam pružiti šansu za bolju zaradu i brže napredovanje. Zahvaljujući češćim kontaktima sa pretpostavljenima, bićete u prilici da pokažete svoje talente. Što se finansija tiče, sreća će vam biti naklonjenija nego ranije, a prihodi stabilniji.

Ljubav - Ako ste prošle nedelje bili u svađi sa partnerom, sada je pravo vreme za pomirenje. Uspećete da prevaziđete nesporazume na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko ste sami, nova ljubav će vas iznenaditi na radnom mestu. Ovo će biti izuzetno buran period.

Zdravlje - Sve je u najboljem redu.

DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Posao - Ukoliko planirate da napravite neku promenu, započnete novi posao, tražite zaposlenje, osmehnuće vam se sreća. Zapažen uspeh mogli biste da ostvarite na službenom putu. Preko sudske presude ili ugovora, očekujte značajne prilive novca. Ako vam neko duguje neki novac, moguće je da vam sada vrati ono što ste vi odavno otpisali.

Ljubav - Maštate o novoj vezi, ali, iako imate više udvarača, ne znate za koga da se opredelite. Nema razloga za žurbu, sledite svoje srce i vaš san će se ostvariti. Osobe koje su u braku ili dugoj vezi, uživaće u zajedništvu i razmeni nežnosti.

Zdravlje - Korigovanjem ishrane stabilizovaćete pritisak.

VAGA (23. 9. - 22. 10)

Posao - Zahvaljujući velikom iskustvu, uspećete da rešite neki poslovni problem koji vas već dugo muči. Sigurnim putem idete ka ostvarenju svojih planova, a u svemu ćete imati podršku nekih vama bliskih i dragih osoba, naročito žena. Stavi Sve nekako ide na bolje, a popravlja se i finansijska situacija.

Ljubav - Sreća vas prati na svakom koraku, a odlazak na put mogao bi vam donese novu ljubav. Iznenadni susret sa jednim Strelcem mogao bi u potpunosti da promeni vaš život. Moguća ljubav na prvi pogled. Zauzete osobe izbegavajte u širokom luku.

Zdravlje - Ne preterujte sa alkoholom.

Ostatak pročitajte na portalu Večernjih novosti.