Kolumne

One se ljube, zabavljaju , uživaju. Nekima je interesantno, neke uzbuđuje i što je najvažnije niko se ne buni. Otkrivamo zašto se "strejt" devojke ljube kada se malo opuste?

Kao što smo već napomenuli, nikome ne smeta. Iako prihvatamo različitost, u klubu ili kafani nećete videti dva muškarca kako se ljube. Međutim, jedan od glavnih razloga jeste privlačenje pažnje. Istraživanja su pokazala da više od 85 % muškaraca mašta o seksu sa dve žene. Sa tim u vezi, kada se dve devojke ljube u masi, mnogim muškarcima proradiće fantazija o kojoj smo govorili.

poljubac-grudi

                          Ljubim ti dušu...

Žene su slobodnije u istraživanju svoje seksualnosti. Koliko ste puta čuli da žena javno prokomentariše drugu ženu rečima: "U, kakva riba". Samim tim što su slobodije, one će probati, pa ako im se ne dopadne...Nikom ništa. Biće okarakterisane kao cool i devojke slobodne prirode.

kiss-2

Ljubi ljubi, dok si mlad....

Alkohol. Žene kao i muškarci, prilično su slobodnije kada popiju. Uz nekoliko čašica više, pojedine žene često se ljube i sa muškarcima koji im se ne dopadaju. Zašto ne bi i sa ženama?

I naravno, moda je deo svega. Podsetimo se da je svetska zvezda Madona pre mnogo godina šokirala sve poljupcem sa Britni Spirs, a kasnije i sa mnogim drugim devojkama na svojim nastupima. Da ne pričamo napamet, pogledajte snimak.

Naravno, postoje žene koje ni po koju cenu ne bi poljubile drugu ženu. Bar ne ovako, kako to čini Madona.