vesti

Treća po redu humanitarna modna revija u organizaciji Rotarakt klubova Beograd - Čukarica i Beograd - Balkan održana je u četvrtak uveče u Mikser House-u uz podršku domaćih modnih dizajnera.

bgnocu-22

Na reviji su prikazane haljine kreirale Milica Opačić, Lepa Danojević, Lada Dragović, JSP /Jelena i Svetlana Proković/, Nina Karlavaris, Srđan Vekić, Marko Marosiuk, Vesna Kracanović za MODLE, Marija Grahovac, Modni studio Kjara-Jasmina Aleksić Stanković i Maša Stanković, Šivaća mašinerija, SONJA Fashion, Teodora Živković i Firenca Fashion by Gorica.

1revijamikser

Publika je tokom revije uživala i u plesnom nastupu baćate koju su izveli plesači škole Danza del Arte Belgrado, kao i u nastupu baćata plesne grupe Ladies Touch Belgrade.

bgnocu-17

I ove godine, sva sredstva prikupljena od prodaje ulaznica i haljina idu u dobrotvorne svrhe - za pomoć deci bez roditeljskog staranja kada napune 18 godina - "Program beneficiranog stanovanja" u Zaklopači.

bgnocu-15

Haljine, svaka unikat, prodavane su po promotivnoj ceni od 100 evra, a sav novac prikupljen od prodaje haljina i ulaznica namenjen je u humanitarne svrhe.

bgnocu-11

Nakon revije, u Mikser House-u je organizovana žurka, a odličnu atmosferu kreirali DJ Rasheed i DJ Feloneezy.