Beograd, vesti

Fondacija Sergeja Trifunovića “Podrži život” sinoć je u klubu Sugar & Spice, uz brojne poznate ličnosti, obeležila prvu godinu svog postojnja.

DSC_2441

 

Svoju humanost tokom protekle godine pokazale su mnoge poznate ličnosti, među kojima su i Bojana Stamenov, Nikola Đuričko, Ivana Španović, Luna Lu i Nina Janković, koji su sinoć imenovani u ambasadore fondacije „Podrži Život“.

Ivana Spanovic (10)

 Sergej Trifunović i Ivana Španović

Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, napisao je zvaničnu himnu fondacije koja je sinoć predstavljena i koja šalje simboličnu poruku važnosti dečjih života. Spot možete videti na kraju vesti.

Irina Kruska (2)

 Ivana Kruška

U toj misiji pomogli su mu Vukašin Marković, Bojana Stamenov i Vlado Geogijev koji su otpevali pojedine deonice himne.

Dejan Tomasevic

Dejan Tomašević

Spot za himnu snimljen je u režiji Darka Nikolića.

Aleksandar Sapic i Sergej Trifunovic

 Sergerj Trifunović i Aleksandar Šapić

Petar Strugar (3)

 Petar Strugar

DSC_2363

 Luna Lu

U spotu su nas grupnim zagrljajem na humanost pozvali Zoran Kesić, Olja Bećković, Miloš Biković, Zoe Kida, Slavko Štimac, Đus, Bojana Stamenov, Uroš Ćertić, Luna Lu, Matija Bećković, Tamara Dragičević, Vasil Hadžimanov, DJ Pepe, Ljuba Bandić, Nina Janković, Dušan Kovačević, Vukašin Marković, Andrija Kuzmanović, Skaj Vikler i Sergej Trifunović.

DSC_2409

 

Savo Milosevic i Sergej Trifunovic (2)

Savo Milošević

Bojana Stamenov (2)

 Bojana Stamenov

Sinoćnjim događajem započeta je serija humanitarnih žurki, koje će se održavati u klubu „Sugar&Spice“ gde će se svakog petka  poznate ličnosti naći u ulozi DJ-a, na taj način zabavljati prisutne i prikupljati humanitarnu pomoć.

Zoran Kesic (2)

 Zoran Kesić

Ulaz na ove događaje se neće naplaćivati, ali će svako na ulazu u klub morati da pokaže SMS poruku koju je poslao na humanitarni broj 5757 i na taj način donirao 100 dinara bolesnoj deci.