Beograd, Kolumne, Najave, Razno, vesti, Život

"ALL STARS - FRIENDS FOR FAMILY" naziv je humanitarnog događaja na kome ćemo  kao fitness porodica, zajedno sa trenerima iz inostranstva kroz muziku, ples i fitness, nastojati da pružimo podršku koleginici Jeleni, čija mama je teško bolesna.

Pod motom “Svi za jednog jedan za sve” u nedelju 20.12. 2015, sa početkom u 17h u klubu TILT (Bulevar Vojvode Bojovića 30) održaćemo humanitarnu dance - fitness manifestaciju.

Kao porodica delimo dobro i loše, kao porodica podršku dajemo drugima, a sada je ona potrebna Jeleni, našoj prijateljici, koleginici i performeru.

Gordani Milosavljević, Jeleninoj mami u martu 2015.g. dijagnostikovana je leukemija (Syndromae myelodysplasticae (MDS RAEB 2)  i od tada je na lečenju koje nažalost nije bilo uspešno, te je upućena na transplataciju koštane srži.Troškovi dnevnog lečenja prevazilaze  mogućnosti porodice i svaka pomoć je dobro došla.

Da budemo jači i brojniji pobrinuće se i Dennis Thomsen iz Danske, kreator Urbhanize dance fitness programa koji trenutno osvaja svet a nastupiće sa svojim prezenterima iz Nemačke, Rumunije, Makedonije i Srbije.

Iz naše zemlje odazvalo se sedamnaest zumba prezentera čije koreografije vas neće ostaviti ravnodušnim, a za latino atmosferu tu je plesna škola Salsa Primera.

Specijalan performans izvesce i LOW - Z, Twerk .

Prijatelj ove manifestacije je i Teniska akademija "Bogdan Obradović" koja je najavila prijatno iznenađenje za sve ljubitelje belog sporta, kao i "Mićović" Hairstyle koji brine za izgled i kosu koja upada u oci.

Značaj ovog događaja prepoznao je i Modni Studio Gajić, srpski brend koji proizvodi i kreira sportsku odeću već dve decenije.

Zoe Milano, multimedijalni umetnik, uz mikrofon i muzičku podršku DJ Kid Vibesa pobrinu će se da tročasovni program bude pun igre i specijalnih efekta.

U klubu ce biti postavljena specijalna kutija za dobrovoljni prilog, i nadamo se da će svi pomoći prema svojim mogućnostima.

Pored gostiju iz inostranstva,  dolaze nam gosti i publika iz Novog Sada, Bora, Niša, Obrenovca, Kruševca, Šapca i Sombora, a ovom prilikom pozivamo i naše sugrađane da dođu na internacionalni dance show i podrže ovu humanitarnu akciju.

Ulaz na party je besplatan!