Razno

Rakovi lepši nego ikad, Lav pred strasnom pričom, Venera u Blizancima donosi Ovnu brojne flertove, a od 7. maja ulazi u znak Raka... , prenosimo ljubavnu prognozu sa lovesensa.rs

Ovan: Vaša čulnost i potreba za ljubavlju u maju biće veoma izražena, dok je vaš vladar Mars u Biku. Venera u Blizancima donosi vam mogućnost da u prvoj nedelji maja - ako ste sami i želite da vam se dogodi ljubav - upoznate ili sretnete osobu koja se, inače, kreće u vašoj neposrednoj blizini. Možete da je upoznate u školi, ako ste đak, ili u komšiluku, ili u gradskom saobraćaju, ili na nekom kratkom putovanju, na izletu, ili možda čak i u kupovini - sve to donosi Venera u Blizancima.

Ona vam donosi zbližavanje kroz reči, kroz razgovor, flert i ljubavnu igru zavođenja. Ako ste muškarac, sada možete upoznati devojku koja je šarmantna, nemirne prirode, promenljiva, radoznala i vesela.

Ako pripadate lepšem polu, onda budite spremni da kroz razgovor, preko reči, ili stihova neke pesme ili dosetku, šalu očarate osobu koja vam se dopada. Budite spremni za izlaske, druženja, susrete i ljubavne sastanke. U prvim danima samo vas komunikacija može dovesti do ljubavi. Dok je Venera u Blizancima, ljubavne afirmacije mogu da privuku ljubav.

Ako ste već u nekoj ljubavnoj vezi, onda će prve nedelje maja emotivna razmena i komunikacija, ili druženje sa partnerom, kao i zajednički izlasci biti ti koji će učiniti da se bolje razumete i uživate u zajedničkom društvu.

Od 7. maja, Venera ulazi u znak Raka i tada počinje vreme za romantične ljubavne veze, veze koje su zasnovane na osećanjima, nežnosti. Ljubavi koje tada nastaju mogu da vode ka stvaranju porodice. Oni koji imaju porodicu će svoju ljubav usmeriti prema njoj. Ovo je vreme kada će biti pojačano pokazivanje ljubavi, nežnosti, pažnje prema deci i bližnjima.

Obilje ljubavi, ali i emotivnog razumevanja i bliskosti ispunjavaće vas najviše u danima oko 16. maja, kada će Venera u Raku biti u trigonu sa Neptunom u Ribama. Sredinom maja je potrebno da verujete u ljubav. Privući ćete je i ako maštate o njoj kada je Venera u trigonu sa Neptunom. Moguća su dok je Venera u Raku za vas upoznavanje voljene osobe preko nekog iz vaše porodice. Neki bi mogli da tada upoznaju nekom koga će zavoleti i u svom domu, gde će doći neko ko će vam se jako dopasti. Sada je bitno da želite ljubav dovoljno jako.

Od 20. do 24. maja ljubomora, posesivnost i negativna osećanja mogu, ako im se prepustite, da nepovoljno utiču na ljubav i porodične odnose. Ovo je vreme dobro da otpustite nešto što je nepovoljno, što vas blokira, ili destruktivno deluje na ljubav. Pokušajte da nešto menjate, oslobađate se nekih negativnih stvari, ili navika, kako bi ste transformisali vašu ljubavnu vezu. Ako ste sami onda ovi dani nisu povoljni za ulazak u ljubavnu vezu, jer ljubavna privlačnost može postojati, ali veze može biti destruktivna i bolna, nastala pod ovim aspektima.

Između 24. i 28. maja, Venera će biti u kvadratu sa Uranom i ovo može povećati napetost u ljubavnim i porodičnim odnosima. Uzbuđenja su veća, kao i mogućnost da dođe do nagle krize. Inaćenje ili durenje sada mogu da pogoršaju odnos, te je dobro izbegavati ih. Umesto toga nastojte pokazati razumevanje. Neki će uleteti u neku novu vezu, ali ona je neizvesna i prolazna.

BIK: U prvoj nedelji maja vi ćete biti lepršavi, druželjubivi i otvoreni da razgovarate o svojim osećanjima. Tih dana možete nekog upoznati baš dok budete bili u šopingu, koji vi obožavate, ili pak dok budete vršili neku finansijsku transakciju. Druge nedelje maja, dok Venera bude u porodičnom i emotivnom znaku, u Raku, bićete raspoloženi da se družite, otvoreni da se prepustite osećanjima, da budete sentimentalni.

Veoma dopadljivi, gotovo nestvarno, možete biti oko 16. maja. Tada je povoljno vreme za neku bajkovitu ljubav koja vas može ispuniti dušu i učiniti život lepšim. Naglašena je emotivnost i ako nemate porodicu, poželećete da je imate dok je Venera u Raku. Ukoliko imate porodicu, ovo je odlično vreme za porodične izlete, ili izlaske, ili druženja, kada će vas s partnerom još više zbližiti Venera u Raku koja je čini da se voli predano, i da se partneri nežno i zaštitnički odnose jedno prema drugom.

Od 20. do 24. maja pazite da ne ispoljavate ljubomoru i posesivnost kojoj ste skloni, jer bi to moglo narušiti vašu ljubavnu, ili porodičnu sreću. Bolje je da okrenete list i ispoljite ljubavne strasti dok je Venera u opoziciji sa Plutonom. Istina, tada može biti i u tome preterivanja.

Oko 26. maja, da ne bi bilo napeto u odnosima sa drugima, dobro je da izađete iz svakodnevnice, da budete drugačiji, posebni, luckasti, jer tada neće doći do negativnog ispoljavanja ovog aspekta, koji izaziva trenje u odnosima i može naglo da promeni vezu. Može se desiti da vas neko kratko putovanje razdvoji od voljene osobe.

BLIZANCI: Prve nedelje maja, dok je Venera u vašem znaku, vi ćete uživati u pažnji i ljubavi koju dobijate. Zavodićete svojim neodoljivim šarmom i pleniti druge svojom pričom. Moguće su i duple veze, ili istovremeno flertovanje sa više osoba. Vedri i doterani, ostavićete utisak na mnoge u brojnim izlascima.

Stići ćete i da se doterate, da vodite neku interesantnu diskusiju, da se čujete ili vidite sa puno osoba tokom dana, ali i da se dobro zabavite. Izlazak Venere iz vašeg znaka i ulazak u Raka doneće vam potrebu da se stabilizujete na emotivnom planu, u ljubavi prema nekome. Ukoliko ste sami, onda će mnogi od vas biti skloni preteranom trošenju novca, ili ako toga nemate dovoljno, uživanju u hrani, kao zameni za neostvarenu ljubav. Ukoliko ste sami, onda će vam Merkur koji je u vašem znaku doneti mnogo kontakata, susreta i prilike za nova poznanstva. Neko od njih bi moglo da se pretvori kasnije u nešto drugo.

RAK: Od 7. maja Venera ulazi u vaš znak i otvara vam mogućnost da lakše nego svi drugi znaci privučete ljubav, pažnju ili naklonost drugih. Ovo je vreme kada je dobro da posvetite više pažnje svom izgledu, jer će vas Venera u Raku učiniti lepšom, privlačnom. Svojim izgledom ćete lakše moći da privučete osobu koja vam se dopada. Dobro raspoloženje će biti prisutno i ono što je najvažnije potreba da se prepustite osećanju ljubavi koje osećate u sebi. Volite sebe, učinite sebe srećnom osobom i uverićete se da će i druge da privuče ono čime zračite, ljubav.

Posebno lepi dani za očaravajuću ljubav su od 14. do 18. maja. Ako ste u braku, vi koji volite svoju porodicu uživaćete da stvarate još veću bliskost i da tokom ovog perioda uživate s bližnjima. Ne dozvoljite da niko i ništa poremeti to. Na uvrede ili negativnu energiju drugih - ako se pojave oko 22. ili oko 24. maja, najbolje je odgovarati ljubavlju, saosećanjem, blagošću koja će omekšati i rastopiti sve pritiske, posesivnost, ili tuđu drskost, inaćenje, sve izazove koje se pojave i pretvoriti ih u nešto drugo, njom ćete "pripitomiti" druge. Ne prepuštajte se patnji i suzama oko 22. maja, jer time samo povređujete sebe, već budite spremni da sada sebe menjate.

LAV: Za vas je prva polovina maja vreme kada ljubav možete dobijati od drugih, bilo to neke prijateljski nastrojene osobe, ili nekog koga možete upoznati preko prijateljice, ili u nekoj grupi ljudi. Tokom maja neki od vas će kriti svoja osećanja, ili doživeti ljubav sa nekim ko je veoma daleko. Biće i onih koji će ući u neku tajnu ljubavnu priču, koja može biti samo strasna ljubavna priča, izazovna ili opasna pomalo ako počne oko 22. maja. Ako počne oko 25. maja, tada će biti prolazna avantura, ili kratkotrajni zanos. Pazite da ne naruši vašu stalnu vezu, jer nije vredna toga.

DEVICA: Ako vam se tokom maja dogodi ljubav, biće to pod uslovom da dozvolite sebi da vas posao ne preokupira. U ovom periodu karijera i ljubav mogu biti isprepletani. Osoba koja će vas podržati u vašoj karijeri, ili pomoći da ostvarite neki svoj životni cilj može postati izabranik vašeg srca. To znači da bi u maju mogla biti ostvarena i vaša ljubavna težnja, ali i želja da stvarate svoju porodicu ako je do sada niste stvorili. Istina, vi ćete imati mnoštvo kontakta i planova, mnoge Device će se istovremeno dokazivati na više poslovnih, ili životnih planova, ali ništa od toga vas ne može toliko ispuniti i doneti vam osećaj radosti koliko ljubav.

Ona je nezamenljiva i mogla bi vam biti pokretač u svemu, kako u poslu, tako i u životu. Uz ljubav i i podršku drugih posao, ili ostvarenje životnih težnji vezanih za obrazovanje će ići lakše, samo je važno da se opustite i budete otvoreni za dobijanje ljubavi. Verujte da ste i vi zaslužili ljubav, posebno oko 16. maja. Što više verujete, to ćete je više osećati. To je čarolija Venere u Raku u trigonu sa Neptunom u Ribama.

VAGA: Prve nedelje maja vi možete da doživite ljubav ako ste sami na nekom putovanju, ili sa nekim ko će iz daleka doći vama. Dočekajte ga sa rečima koje izražavaju dopadanje, ili ljubav. Rečima, dosetkama, duhovitim izjavama, ili plesom, gestovima, flertom... moći ćete da početkom maja da privučete ljubav.

Ostatak ljubavnih prognoza za ostale znakove možete pročitati OVDE.