Poznati, vesti

Manekenka Ivana Stanković trenutno prolazi kroz najteže trenutke u životu, te će se na neko vreme povući iz javnog života, objavljeno je na njenom Facebook profilu.

- Na žalost, naša Ivana proživljava najteže tremutke u životu. Do daljneg, prestajemo sa objavama. Hvala vam od srca što ste nas dosad pratili i podržavali - stoji na Ivaninoj stranici na Facebook-u, a sličan status se pojavio i na njenoj stranici za modele.

- Zbog najtežih trenutaka koje Ivana proživljava, molimo vas da nam u narednom periodu ne šaljete vaše prijave, jer se Ivana do daljnjeg neće baviti organizovanjem kastinga u inostranim agencijama. Hvala vam što ste nas dosad pratili i podržavali.

10574337_902322316454215_5810035083342340320_n

Tek jutros na stranici je objavljeno i objašnjenje, šta se to Ivani zapravo desilo:

- S obzirom da se digla velika prašina oko statusa koji smo juče postavili, i svi mediji zovu Ivanu za izjavu, sto svakako nismo želeli, Ivana ima potrebu da vam kaže da je htela da svima vama koji pratite naše stranice, objasni zašto ćemo neko vreme prestati sa objavama, i isto tako, zašto će se na neko vreme obustaviti rad sa modelima, kao i zbog ćega vam već danima ne odgovara na mejlove i prijave modela za kastinge. Ivana je dobro, njoj lićno se nije ništa dogodilo, ali, neko koga ona voli bori za zivot, i zbog toga ona prestaje sa svim aktivnostima do daljnjeg.Poslednje sto smo želeli je da se to prenosi u medijima. Takođe, Ivana moli novinare da je ne kontaktiraju povodom toga, i zahvaljuje im na razumevanju. - objavljeno je na Facebooku.

Untitled

 

 

beogradnocu.com