Beograd, Najave, Nova godina, Poznati, vesti

Dolaze nam novogodišnje čarolije i polako se približavamo Novoj 2016. godini. Ukoliko se još niste odlučili na kom mestu ćete odbrojavati sekunde do ponoći, mi vam predlažemo listu najekskluzivnijih dočeka na kojima vas očekuje fenomenalan provod i slavlje.

 

1. SEKA ALEKSIĆ U HOTELU METROPOL

sekapromo

Seka Aleksić će za doček Nove godine 2016. nastupiti u Beogradu u hotelu Metropol. Očekuje vas svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirasana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Metropol Palace Beograd učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima. Cena po osobi se kreće od 50 eur do 170 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje.

Više informacija o dočeku na Nova godina u hotelu Metropol Palace

 

2. NATAŠA BEKVALAC U HOTELU HYATT

hyattpromo

Dočekajte novu 2106. uz jednu od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora - Natašu Bekvalac! Uživajte u ekskluzivnom dočeku i veseloj atmosferi uz svečanu novogodišnju večeru na bazi švedskog stola inspirasanu i kreiranu od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Cena po osobi se kreće od 70 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. Rezervišite vaša mesta na vreme i spremite se za spektakularan doček!

Više informacija o dočeku na Nova godina u hotelu Hyatt Regency

 

3. TROPICO BAND U HOTELU CROWNE PLAZA

tropicoband-ng1

Crowne Plaza je za Vas pripremila ono u čemu je najbolja: savršenu ponudu, besprekornu uslugu, neponovljive menije svog chefa i zabavu koju ćete sigurno dugo pamtiti jer će za vas u novogodišnjoj noći nastupati Tropico band. Cene karata se kreću od 50 eur pa naviše. Počastite sebe i svoje najdraže, osetite užitak i prestiž  kakav samo Crowne Plaza može da Vam priušti i dočekajte Novu godinu u najvećem i najluksuznijem hotelu u Beogradu uz bend koji pravi neverovatnu atmosferu!

Više informacija o dočeku na Nova godina u hotelu Crowne Plaza

 

Karte za ovaj, ali i za ostale dočeke Nove godine, možete poručiti na ovom linku:

www.beogradnocu.com/docek-nove-godine/

 

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com