Poznati, vesti

Pevačica Jelena Rozga i „kralj bakra“ Milan Popović su u vezi već nekoliko meseci, ali se sastaju krišom, jer ne žele da se sazna za to, pre svega i zbog njene koleginice i kako mediji pišu, konkurentkinje Severine Vučković, inače majke Milanovog sina Aleksandra, saznaje „Blic“.

Rozga je za isti list nedavno izjavila da bi želela da rodi dete i da mašta o devojčici, a da joj udaja nije važna. Dodala je i da je zaljubljive prirode, ali nije želela da otkrije ime svog izabranika, kao što inače tokom karijere nije radila.

Šuškalo se da je bila u dugogodišnjoj vezi sa Tončijem Huljićem. Kasnije se govorilo da ga je zamenio njegov sin, ali ove navode nikada nije potvrdila, ali ni demantovala. U avgustu prošle godine priznala je da je okončala dugogodišnju romansu, da bi se pre nekoliko meseci pohvalila da je opet zaljubljena.

S druge strane Blicov dobro upućen izvor je ispričao da su se Rozga i Milan družili i pre nego što je on otpočeo vezu sa Severinom. Međutim, kako animozitet između ove dve Splićanke datira odavno, čim je počeo vezu sa Seve srpski biznismen je prekinuo kontakt sa prijateljicom. Obnovio ga je prošle godine kada su njih dvoje postali i više od prijatelja. Ove navode su potvrdile i Milanove komšije u Beogradu, koje kažu da je često viđaju u poslednje vreme.

Milan i Severina trenutno se još viđaju po sudovima, jer su započeli nove parnice. Najpre je ona optužila svog bivšeg da je unajmio privatne detektive da prate nju i njihovog sina Aleksandra, a onda je „kralj bakra” uzvratio kontratužbom, tražeći od nje i njenog menadžera da mu vrate 308.000 evra, koliko je, kako tvrdi, uplaćivao Severini dok su bili u vezi.

Severina je na sudu pretila Milanu i izvesnim snimkom koji dokazuje da su oni bili u vezi duže nego što on to priča. Iako se nagađalo da su na snimku vruće scene sa jahte, kako „Blic“ saznaje, snimljena je proslava pravoslavnog Uskrsa na Popovićevom salašu u Čeneju 2012, gde se vidi i njihov tada dvomesečni sin Aleksandar na slavljeničkom ručku sa njihovim prijateljima.