Bašta kod Juge, Koncert, vesti

Jelena Rozga nastupiće večeras u baru Bašta kod Juge

Još jedna zvezda iz bivše Jugoslavije nastupiće večeras u ovom otmenom prosoru najnovije bašte u Beogradu, Bašti kod Juge. Jelena Rozga, bivša članica rupe Magazin najavila je divno veče uz muziku koja opušta i zabavlja. Prelepa hrvatica će pevati svoje hitove, ali i muziku koju je pevala za vreme članstva u jednoj od najpopularnijih muzičkih grupa sa ovih prostora. Rozga je nedavno objavila i spot za pesmu „Nirvana“ za čije je snimanja dugo vežbala.

Pevačica je za potrebe snimanja spota izvela baletsku koreografiju koja praktično „priča“ i objašnjava tekst pesme. U intervjuima koje je davla povodom pesme „Nirvana“ i snimanja spota izjavila je da nije igrala balet skoro 25 godina i da je njeno telo pretrpelo veliki napor i bolove za zahtevnu koreografiju. Ipak po završetku snimanja izašla je srećna i zadovoljna postignutim rezultatima. U medijskim krugovima, tabloidima ali i među običnim svetom koji prati estradu, priča se da Jelena nikada nije bolje izgledala, a njene fotografije i provokativni nastupi svedoče o tome da nikada nije ne samo izgledala bolje, već ni bila u boljoj formi.

basta-kod-juge-koncert

Izgleda da za nju važi isto što i za vino, što je starija sve je lepša. No ova hrvatska lepotica sjajnog glasa i zabaviće beogradsku publiku u ambijentu koji obećava uživanje. Tokom zime Jelena je već imala sjajan nastup u beogradskom klubu Kasina, tako da je njeni fanovi željno iščekuju i u Bašti kod juge. Inače, ovaj prelepi prosor je od otvaranja ugostio mnoga poznata imena. Pre nedelju dana, u Bašti kod Juge je nastupio i Toni Cetinski koji je napravio zaista fenomenalan provod. To nije sve, Bašta kod Juge priprema svojim gostima i mnoga druga iznenađenja, zato nemojte da propustite da pravtite sajt www.beogradnocu.com i saznate o svim događajima u glavnom gradu. Rezervišite svoje mesto na vreme i dođite večeras da uživate u muzici Jelene Rozge.

 

beogradnocu.com