Poznati, vesti

Komičarka Joan Rivers koja je umrla u 81. godini svog života, nakon što je tokom operacije glasnih žica prestala da diše, do detalja je isplanirala sopstvenu sahranu u svojoj knjizi „Mrzim sve...uključujući sebe“...Iako je bila na aparatima nekoliko dana, javnost je iznenađena njenim "odlaskom".

Ali pokojna komičarka je odavno bila spremna na ovaj dan, zato što je već u svojoj knjizi napisala veoma detaljan, fantastičan i urnebesan plan svoje sahrane. U knjizi, koju je pre nekoliko godina izdala, Joan se obratila svojoj ćerki Melissi.

Fashion-Police-Joan-Rivers-590x900

- Kada umrem – i da, Melissa taj dan će doći, i da Melissa. sve će biti na tvoje ime... želim da moja sahrana bude ogroman šou-biz događaj, sa svetlima, kamerom, akcijom. Želim posluženje, paparace, nek publicista napravi scenu! Želim da to bude Holywood do kraja. Ne želim nekog tamo rabina koji će da mrmlja. Želim da Meril Strip plače na pet različitih naglasaka. Ne želim hvalospeve, želim da mi Bobi Vinton uzme glavu i otpeva pesmu "Mr. Lonely". Želim da izgledam predivno, lepša mrtva nego što izgledam živa. Želim da me sahrane u Valentino haljini. I želim ventilatore tako da mi čak i u kovčegu kosa leti baš kao i Bijonse“, napisala je u knjizi „Mrzim sve...počevši od sebe".

Ćerka Melissa će ispuniti želju svoje majke, koja ipak neće biti tako detaljna kao što je opisano u knjizi. Sahrana će se obaviti danas u sinagogi Emaun-El hramu, a ceremonija će biti strogo privatna.

- Mrzim ljude koji umru prirodnom smrću, jednostavno ne razumeju 'trenutak'... To je 'grand finale', ako ćeš da umreš - umri zanimljivo! Ima li nečeg gore od dosadne smrti?! Ne bih rekla! - delić teksta iz knjige pokojne komičarke Joan Rivers.

 

beogradnocu.com