Beograd, Hram, Klubovi, Najave, vesti

Klub Hram za vikend garantuje odličan provod, a pristupačne cene alkoholnih pića kao i veseli ljudi svaku žurku u ovom klubu čine nezaboravnom. I ovog vikenda za vrhunski provod u klubu Hram zadužen je Žile Hram! Poznat po držanju atmosfere na najvišem nivou, Žile nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

klub hram devojka

Fotografisano u Klub Hram

U nedelju, ukoliko se zaželite dobre klope kako bi izlečili mamurluk obavezno svratite opet - čeka vas čak 50% na Italijansku kuhinju u periodu od 20 - 24h a uveče je za zabavu zadužen Acoustic Duo: Ivana Kostić i Aleksandar Stojanović! Spremite se za spektakularni vikend!

klub hram devojke

Fotografisano u Klub Hram

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

klub hram masa

Fotografisano u Klub Hram

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com