Kabare 13, Poznati, vesti

Sinoć u Zemunu, Kabare 13 ponovo je otvorio vrata svojim gostima. Na ulazu su nas dočekale ljubazne hostese,odevene u boje Kabarea 13.

Kabare 13.jpg3

Fotografisano u Kabare 13

Razna poznata lica nisu odolela da dođu i uveličaju svečano otvaranje svojim prisustvom. Mnogi od njih latili su se mikrofona. Među prvima je zapevala Mia Borisavljević, na opšte oduševljenje prisutnih. Slabijem polu uzdahe je mamio naočiti Igor X pevajući "Ti nisi ta".

Kabare 13.jpg1

Fotografisano u Kabare 13

Ivana Bojanović i Deni Boneštajn nepogrešivo su "čitali" publiku, pa sinoć u Kabareu 13 nije bilo zauzetih stolica-svi su bili na nogama. Sreli smo i šarmantnog glumca, novog glavnog lika u "Zoni Zamfirovoj", Milana Vasića. On je bio u društvu našeg proslavljenog odbojkaša, Edina Škorića i drugih prijatelja.

Kabare 13.jpg4

Fotografisano u Kabare 13

I Husa Beat Street bio je vidno raspoložen. Ako pamtite emisiju muzičkog karaktera City Club, onda se sećate i igračice Dunje Flash. Dunja je u Kabare 13 došla sa drugaricama i neobavezno đuskala, uživajući u veseloj atmosferi i dobrom društvu. Ako se po jutru dan poznaje, izgleda da Kabareu 13 predstoji fenomenalna sezona! Kabare 13.jpg5

Fotografisano u Kabare 13

Rezervišite svoje mesto u ovom klubu putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne i obavezne zbog ogromnog interesovanja.

 

beogradnocu.com