Najbolje kafane, vesti

Kafana Ada, najnovija kafana na vodi.

Prošlog petka je u Beogradu otvorena još jedna kafana, ali ovog puta na vodi, kafana Ada. Kafana Ada se nalazi preko puta hotela Jugoslavija i odiše pravom kafanskom atmosferom. U luksuznom prostoru postavljeni su četvrtasti stolovi prekriveni kariranim stoljnjacima baš u duhu starih srpskih kafana. Moderni ozvučeni tamburaši veoma lako i brzo zabavljaju goste kojima se osim dobre muzike i odličnog enterijera nudi i prelepi pogled na reku. Zanimljivost u ovoj modernoj novootvorenoj kafani jeste i osvetljenje koje nije urađeno u duhu kafane, već naprotiv više podseća na moderno klupsko svetlo. Crveni tepih na ulazu odaje glamur koji u kafanskoj atmosferi ima jedan potpuno novi drugačiji vizuelni efekat. Dok budete slušali melodiju starih srpkih pesama uživaćete u svemu onome u čemu se uživa u vrelim letnjim noćima uz dobro vino i rakiju. Ljubazno osoblje ispuniće svaku vašu želju, a iz ove moderne kafane na vodi izaćićete u zoru sa osmehom i željom da opet dođete.

Kafana Ada

Slikano u Kafana Ada

Kafana Ada

Slikano u Kafana Ada

Kafana Ada će raditi od sada svakog petka sa ozvučenim tamburašima kada će 200 ljudi moći da se provede kao nikada do sada. Uskoro je u planu otvaranje i subote.

Fotograf sajta beogradnocu.com bio je prošlog petka na otvaranju kafane Ada i zabeležio fotografije koje svedoče o vrhunskom kafanskom provodu. Pogledajte galeriju slika i uvrstite kafanu Ada u vaše novo mesto za izlazak. Budite sigurni veoma lako i brzo ćete zavoleti ovo mesto.

Obzirom da za večeras vlada veliko interesovanje rezervišite svoje mesto na vreme putem korisničkog Call Centra na 063 33 33 44 ili Online, a već sutra na beogradnocu.com možete da pogledate slike sa ovog događaja.

 

beogradnocu.com