Najbolje kafane, vesti

Kafana im je druga kuća.

Članovi pularnog sastava "Lexington bend" takoreći ne izlaze iz kafane.

Kada ne prave provod, oni učestvuju u njemu. Ekipa sajta beogradnocu.com zabeležila je Lexingtonce kako uživaju u Kafani Balkanik. Naručivali su piće, smejali se, pevali i uživali do jutra. Tokom noći nekoliko puta su pozirali za fotografije svojih obožavateljki koje su iste noći osvanule na društvenoj mreži "Facebook".

Plavooki pevač Bojan Vasković za sada vodi kada je u pitanju broj obožavateljki, ali celokupan sastav ima nadimak "najlepši bend" zbog koga im pozavide mnoge kolege na estradi. Zli jezici kažu da je dok je bežao od obožavateljki posle nastupa u Nišu, ovaj prelepi frontmen grupe Lexington bend, Bojan, uganuo nogu. Incident je odmah osvanuo u svim domaćim tablloidima, ali na to je skormni Bojan samo rekao: "Drago mi je da imam obožavateljke, ali zaista nisam očekivao da će me nakon nastupa sačekati toliko devojaka. Potrudio sam se da svima udovoljim tako da je fotografisanje i druženje potrajalo".

Ovi momci su evidentno "navučeni" na noćni život u Beogradu. Tu "zavisnost" najviše cene vlasnici popularnih noćnih klubova koji posmatraju kakvu atmosferu prve ovi fantastični momci. Da li kao gosti ili kao zvezde večeri, oni su uvek u centru pažnje. Nemaju puno slobodnih večeri za izlazak jer su veoma traženi muzičari, pa onda kada ne nastupaju reše da se opuste u društu najboljih pijatelja. Za njihove nastupe se uvk traži mesto više, a ukoliko poželite da ih slušate možete to učiniti svakog petka u popularnom klubu Vanilla.

Kafana Balknik je mesto koje uvek ugosti neku poznatu facu, pa je to još jedan od razloga zašto najlepše devojke masovno posećuju ovu kafanu. Provode se u njoj i mlađi i stariji, i slavni i anonimni, na pravi balkanski način. Pevaju i na zlo uopšte ne misle. Luksuzni prostor, kafanska atmosfera i kafanske cene i više su nego dobar razlog da i vi dođete u ovaj klub.

 

beogradnocu.com