• Bulevar Vojvode Bojovića 10
    Beograd, Stari grad
  • 23:00 - 04:00
  • narodna
  • 500 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Bašta Gaučosa je letnja varijanta kafane Druga Kuća Gaučosi koja se nalazi u ulici Bulevar Vojvode Bojovića 10, kod Kalemegdana, u srcu Dorćola.  Idealna lokacija je još jedan razlog više da je posetite.

Bašta Gaučosa krije oazu mira, prijatnog ambijenta bogatog palmama i raznim biljem koji danju daju idealno mesto za vašu prvu jutarnju kafu, frape u podne i koktel uveče, kada se ambijent pretvara u kafanu koju karakterišu sjajna gostovanja i kvalitetna pića i usluga!

Ušuškana između zelenila, Bašta Gaučosa je idealno mesto da sa društvom leti odmorite od uzavrelog beogradskog asfalta.

Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da odgovara svačijem ukusu i omogući maksimalno prepuštanje svim čarima prestoničkog vajba, samo su neke od stvari koje karakterišu Baštu Gaučosa.

U zavisnosti od onoga šta vam najviše leži i šta vam najviše odgovara za provod, možete birati da li želite separe, visoko sedenje, kafanski sto, barski sto ili pult. Kapacitet Bašte Gaučosa je 500 ljudi, a usluga je besprekorna i može se meriti sa uslugom na poznatim vodećim svetskim mestima za provod.

U Bašti Gaučosa imate veliki asortiman pića , a cene su pristupačne, baš prilagođene boemskom džepu. U ponudi su izvanredna vina i rakije, koje obavezno morate probati.

Gosti Bašte Gaučosa mogu da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave pesme koja je garant dobre zabave i besprekornog veselja.  U Bašti Gaučosa muzički repertoar pretežno se žanrovski definiše kao narodna, odnosno na pravu kafansku muziku uz koju ne možete, a da ne ustanete i zaigrate!

Prosto, Bašta Gaučosi je takvo mesto da uživanje i ludi provod ovde ne izostaju. Ne verujte nam na reč! Proverite i sami! Dođite i provedite se kao nikada do sada.

Bašta Gaučosi odiše odličnom atmosferom, i namenjena je svima koji su željni dobrog provoda. Razervišite svoje mesto na vreme i provedite prijatne trenutke u srcu Dorćola. Promenite noćni život Beograda i budite sa najboljima!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bašta Gaučosa
Average rating:  
 1 reviews
 by Ljupka

Omiljeno letnje mesto! Zurke su bile savrsene!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Bašta Gaučosa