• Mostarska 2
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Gradska Kafana SavaMala nalazi se u samom centru noćnih dešavanja u najstarijem delu Beograda, u Mostarskoj 2. Sve vaše želje ostvaruju se u prelepoj Gradskoj Kafani SavaMala, koja postaje mesto na kom ćete se provereno najbolje osećati i najbolje zabavljati. Uz izvođače koji su se već pokazali kao najbolji u Gradskoj Kafani SavaMala od 22 sata pa sve do 4 iza ponoći veseliće se  200 ljudi.

Ovo je mesto gde ste uvek dobrodošli, gde se možete opustiti, rastužiti, pevati, radovati, nekog preboleti, ili se pak zaljubiti. Dakle, Gradska Kafana SavaMala  idealna je za sve prilike. Pored toga, idealna je i za različite profile ljudi, jer je njen koncept takav da je dopadljiva svima, i njome ćete se oduševiti već prilikom prvog koraka, kada je budete posetili.

U Gradskoj Kafani SavaMala piće je izuzetno kvalitetno, a cene pristupačne, baš prilagođene boemskom džepu. Dok slušate svoju omiljenu pesmu, uživajte u srpskim rakijama ili izvanrednom vinu. Muzika koja će učiniti da stara vremena ožive pred vama, dok gledate stare slike na zidovima kafane, uživaćete u taktovima pesama koje su simbol dobrog provoda. Ljubazno osoblje će učiniti da vam svaka poseta ovoj kafani ostane duboko urezana u sećanje i da uvek poželite da se vratite da zajedno igrate, plešete i pevate.

Još jedna prednost Gradske Kafane SavaMala jeste to što ne postoji loša pozicija, ni za sedenje, ni za igranje. Gde god da ste vi i vaši prijatelji locirani, imaćete pregled čitave kafane, a samim tim moći ćete da budete u centru pažnje u svakom trenutku. U Gradskoj Kafani SavaMala možete rezervisati pult, kafanski sto, nisko sedenje i separe.

Za sve one koji vole kafanski provod i koji žele da lumpuju, da čuju zvuke tamburice i starogradske hitove, da probaju domaće vino i rakiju - Gradska Kafana SavaMala je tu, sa još mnogo iznenađenja koja vas čekaju. Ako slavite, ako tugujete, ako lumpujete… Gradska Kafana SavaMala vas čeka, dobrodošli.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gradska Kafana SavaMala
Average rating:  
 1 reviews
 by David

Lumperaj


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Gradska Kafana SavaMala