• Trg Republike 5
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Gradska Kafana Trg se nalazi u samom centru Beograda, odnosno na adresi Trg Republike broj 5. Lokacija Gradske Kafane Trg je fenomenalna, što je samo jedan od razloga njene velike popularnosti. Kafana se nalazi u samom centru grada, odakle polazi veliki broj noćnih autobuskih linija, pa ako niste autom ili ne želite da vozite pripiti, autobuske stanice su ispred nosa - čim izađete iz kafane.

Enterijer Gradske Kafane Trg se sastoji iz dva nivoa, a po ulasku u kafanu prvo ćete primetiti njen prijatni ambijent, zbog lustera, šanka i celokupnog okruženja sa kariranim stoljnjacima, koji odiše vrhunskom energijom. Sa jedne strane kafane je prostrani šank, sa druge strane bina za muziku, dok su između drveni stolovi i drvene klupe za sedenje, veoma komforni i pogodni za vaš provod. Gradska Kafana Trg nudi uvek izvanrednu atmosferu uz ozvučene muzičare.

Ono što posebno valja istaći jeste da iako je Gradska Kafana Trg jedna od najvećih u Beogradu, kapaciteta od oko čak 400 ljudi, gde god da se nalazite bićete u centru zbivanja i ništa vam neće promaći.

Gradska Kafana Trg takođe je specifična po cenama. Naime, za njih se može se reći da su studentske, pa je kafana popularna među studentima i mlađom populacijom. Naravno, u isto vreme tu je i malo starija klijentela, uvek zadovoljna i uvek rada da se na ovo mesto vrati.

Već duže vreme, Gradska Kafana Trg predstavlja nezaobilazno mesto za izlazak kako studenata tako i onih malo starijih pa je često tražena i za proslave diplomskih večeri, devojačkih večeri, pa čak i rođenja deteta. Računice kažu da je kroz popularnu "kafanicu" poslednjih godina prošlo i u njenim čarima uživalo preko 30000 ljudi, što je više ljudi nego žitelja mnogih gradova u Srbiji. Pod uživanjem se podrazumeva kako odlična igra i pesma tako i društvo prelepih Beograđanki koje nalaze svoje velike ljubavi u ovoj kafani. U svakom slučaju Gradska Kafana Trg je odlično mesto za sve ljude koji vole pravu kafansku atmosferu, vredi je posetiti, i tako se uveriti u sve ovo navedeno.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gradska Kafana Trg
Average rating:  
 1 reviews
 by Andrea

Najlepsi ambijent


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Gradska Kafana Trg