• Bul. Nikole Tesle bb
  • 22:00h - 04:00h
  • Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Ada je novootvorena prestonička kafana na vodi. Kafana Ada se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, na Dunavu nedaleko od hotela Jugoslavija i Grand Casina, tačnije na bulevaru Nikole Tesle.

Kafana Ada radi svakog petka i svake subote od deset sati uveče pa sve do četiri sata ujutru, a vreme ovde toliko brzo prolazi da se gosti uvek iznenade pred kraj, i traže da čuju samo još jednu pesmu. Poštovanje gostiju, koje se ovde izuzetno naglašava, čini da kafana Ada ima mnogo redovnih gostiju. U kafani Ada odličan provod je zagarantovan uz fenomenalnu muziku uživo, kao i pristupačne cene pića, koje su prilagodjene za svačiji džep. Ovde se rasterećeni možete dobro provoditi, ne očekujući iznenađenje kada ugledate svoj račun. Izvođači koji ovde nastupaju imaju mnogo profesionalnog iskustva, pa muzika zadovoljava visoke standarde.

O predanosti i posvećenosti Kafane Ada svakako svedoči i činjenica da je ovo jedna od retkih kafana u Beogradu u kojoj se konobar neće naći u čudu kada zatražite "Kilo belog i sifon". Kafana Ada kapaciteta je do 250 gostiju, a stručno osoblje uvek raspoloženo i spremno da vas usluži. Ono što kafanu Ada izdvaja iz ponude većine ostalih beogradskih kafana je to što ona može biti idealno mesto za organizovanje venčanja, rođendana, maturskih i apsolventskih večeri, krštenja, jubileja firmi, promocija, prezentacija i drugih privatnih i poslovnih događaja. Ovde možete proslaviti svoje uspehe, ili obeležiti bitna porodična dešavanja. Kafana Ada idealna je za vaše nezaboravne trenutke. Vip salon na spratu kafane Ada predstavlja savršeno mesto za poslovne i porodične ručkove i večere u intimnoj atmosferi sa smirujućim pogledom na reku i Beograd. U kafani Ada možete uživati u ukusima nacionalne kuhinje i tradicionalnim domaćim vinima visokog kvaliteta.

U blizini kafane Ada nalazi se parking velikog kapaciteta što je svakako još jedna prednost ove kafane na vodi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Ada
Average rating:  
 1 reviews
 by andja

top!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ada