• Kej 25. Maj (kod Nebojšine kule)
    Beograd, Stari grad
  • 22:30h - 04:00h
  • Pop / Rock / Folk
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Admiral je mesto baš kakvo tražite, mesto na kom ćete konačno doživeti najbolji provod i to na Keju 25. Maj (kod Nebojšine kule). Reč je o kafani koja nije kao druge, a opet vešto komunicira sa svim kafanskim merilima bez kojih jednostavno dobrog provoda nema. Na ovom mestu se igra i peva do zore i to je uvek tako, za tako dobar provod definitvno je kriva muzika koja je malo je reći najbolja i najtraženija u gradu. Kafana Admiral prima 120 gostiju koji će imati priliku da na jednom veoma lepom i specifičnom mestu dožive duh prave kafane.

Kafana Admiral vam garantuje najbolje provode, koji kada vas jednom zaljuljaju iz tog tako dobrog raspoloženja nećete izaći dok ne dođete ponovo po još na istu adresu. Repertoar u kafani Admiral je veoma bogat i vaša prilika da u isto vreme doživite i pop, rok i folk i da postanete gospodare sve te pozitivne energije koja je krajnja filozofija kafane Admiral. Personal ove kafane je pored toga što je profesionalan i veoma duhovit pa u kafani Admiral imate priliku da se susretnete i sa dopunom cenovnika i vrlo zanimljivim stavkama kao što su ''Nije mi do pića'', ''Ništa'', ''Ispušim pa idem'' i sl.

Kafana Admiral će vrlo brzo postati vaše omiljeno mesto ova sjajna energija vlada među svima koji dobar provod potraže na vodi i kafani koja nosi veoma simbolično i autoritativno ime Admiral. Kafana Admiral je veoma lep i prijatan ambijent u kom se na provodu nikada ne štedi, pa ćete tako imati prilku da vidite dame koje se drže za plafon, igraju na stolu i momke koji u tom prizoru istinski uživaju.

Cene su srazmerne provodu uvek najbolje i kao što ćete se ovde sjajno provesti tako će se "osećati" i vaš džep, jer imate priliku da u svom omiljenom piću, a pri tom da počastite i svoje prijatelje uživate uz veoma pristojnu sumu novca. Kafana Admiral je jedna veoma prijateljska kafana i jedna beskonačna žurka gde su dobrodošla sva osećanja i poželjno spontano raspoloženje. Ovde treba da dođete sa ljudima do kojih vam je najviše stalo i da uz dobru čašu i dobro piče upoznate još zanimljivih i razdraganih ljudi koji će sa vama u kafani Admiral podelilti onu najvažniju  ideologoju kafansku, nemojte to propustiti ni za šta na svetu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Admiral
Average rating:  
 1 reviews
 by nenad

🙂 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Admiral