• Kozjačka 29
  • 21:00h - 02:00h
  • Starogradska
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana 'Aj' Da Probamo je jedno bajkovito mesto koje otvara nove horizonte kafanskog provoda u Beogradu. Predivni zvuci starogradske muzike uz primesu meračke sete i boemske filozofije postoje samo zbog vas u Kozjačkoj 29, gde je predivni biser hedonističkog kafanskog doživljaja kafana 'Aj' Da Probamo smešten i gde sa velikim zadovoljstvom i ushićenjem isčekuje vaš dolazak.

Kafana 'Aj' Da Probamo je božanstveno uređena, u dizajniranju elemenata koji se u njoj nalaze spava čista duša i najlepše note pravih kafanskih pesama koje su nepresušno blago kafanskog prvoda u Beogradu posebno onog koji je za vas upriličen u kafani 'Aj' Da Probamo.

Uz predivne pesme i pravu boemiju u kafani 'Aj' Da Probamo može da uživa 80 ljudi, koji među drvenim stolicama, kariranim stolnjacima plave boje i uspomenama koje vas zovu sa zidova kafane mogu da dožive pravi mlaz hedonističkog uživanja koji izvirući iz žica pravih majstora dobrog i proverenog zvuka, zove u neponovljive provode.

Kafana 'Aj' Da Probamo je kafana u kojoj ćete i sami poželeti da napišete pesmu koja će vođena kafanskim životom ostati na uvid vašim potomcima da zavire u vaš noćni život i prekrasne doživljaje koje možete doživeti samo u ovoj kafani i koji se najbolje mogu ispričati kroz pesmu i uz pratnju stare tamburice koja vrlo lak sa svega nekoliko taktova već zagospodari ljudskom dušom.

Boje zidova su božanstvene i tople, tako da vam se može učiniti da vas grle naši najslavniji boemi koji su svoju dušu ostavili upravu u kafani i koju vi svakim odlaskom u kafanu 'Aj' Da Probamo nanovo oživite. Usluga je vrhunska, vodi se računa o svakom gostu, jer je njegovo zadovoljstvo prioritet kafane 'Aj' Da Probamo, osoblje je profesionalno, uljudno i veoma prijatno i uvek će vas dočekati sa osmehom i imati za vas lepu reč.

Cene u kafani 'Aj' Da Probamo su ono čemu ćete se posebno obradovati, u najslađoj čaši vašeg omiljenog pića moći ćete da uživate po cenama koje kao da ste sami za sebe izabrali, jer to je kafana u kojoj vredi probati sve i suze i smeh i pesmu i tugu, to je kafana za čijim stolom ćete i voleti i mrzeti i živeti kafanski život onako kako su to vaši preci činili istinski i iz duše, jer to je ta jedna i jedina kafana 'Aj' Da Probamo.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana 'Aj' Da Probamo
Average rating:  
 1 reviews
 by Stanko

top


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana ‘Aj’ Da Probamo