• Pante Srećkovića 23
    Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Aj Pa Pukni Zoro nalazi se u ulici Pante Srećkovića 23, na Zvezdari. Kafana, koja može da primi 120 gostiju, posebno je mesto za sve ljubitelje popularne pop/folk muzike u kojoj mogu da uživaju od 22h pa sve do četiri časa iza ponoći.

Kafana Aj Pa Pukni Zoro osmišljena je da na jedan veseli boemski način donese kafanske provode svima koji teže za takvom vrstom izlazaka. Boemski enterijer, kao sa razglednica, izvanredna živa muzika, najbolje srpske rakije i vina, podsetiće Vas na onaj po malo zaboravljeni duh nekadašnjeg Beograda, kada je kafana bila simbol svih najznačajnijih događaja u gradu i životima pojedinaca. Takođe, usluga ne može biti drugačija do perfektna. Ljubazno i profesionalno osoblje je tu da Vas sasluša i ugosti na najbolji mogući način i da učini da Vam svaka poseta ovoj kafani ostane duboko urezana u sećanje i da uvek poželite da se vratite da zajedno igrate, plešete i pevate.

U kafani Aj Pa Pukni Zoro piće je izuzetno kvalitetno, a cene jako pristupačne, baš prilagođene kafanskom džepu. Tu su i razne promo akcije dodatnog sniženja cena pića, čime je Vaš noćni provod zagarantovan.

Repertoar koji Vas čeka u kafani Aj Pa Pukni Zoro je zaista pravi kafanski, a ovde ćete imati priliku da uživate u taktovima svojih omiljenih pesama i da se veselite u najboljem društvu. Zabavljaće Vas najpopularniji bendovi u gradu, a očekuju Vas dobre pop folk klupske svirke, tako da gosti različitih ukusa mogu biti zadovoljeni.

Ukoliko ste željni dobre pesme i mesta gde možete igrati baš onako kako se osećate ili želite da se vrhunski provedete, onda je kafana Aj Pa Pukni Zoro pravi izbor za Vas! Posetite je jednom da biste proverili, a vratićete se sigurno!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Aj Pa Pukni Zoro
Average rating:  
 1 reviews
 by Nini

Ovde smo provodili svaki vikend! ODLICAN PROVOD!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Aj Pa Pukni Zoro