• Resavska 24
    Beograd, Vračar
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 180 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub kafana Ambasada je novo mesto u gradu savršeno za jedinstveni noćni provod, gde u prijatnom ambijentu možete uživati u vrhunskoj ponudi pića, ali i sjajnoj muzici. Posetite Ambasada kafanu u ulici Resavska 24 i doživite nezaboravno iskustvo u najboljoj atmosferi beogradskog noćnog života.

Kafana Ambasada rezervacije - online brzo i lako

Kafana Ambasada Beograd ima kapacitet od 180 mesta, ali ako uzmemo u obzir činjenicu da se radi o izuzetno popularnoj kafani - rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u Ambasada kafana klubu.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u popularnu Ambasada kafanu 

Profesionalna usluga, ljubazno osoblje, veliki izbor izvanrednih pića samo su neke od mnogobrojnih stvari koje krase novo mesto u gradu i u koje su svi dobrodošli. Ovo mesto zamišljeno je tako da okupi dobro društvo koje će popiti po koju i uživati u muzici, igri i sjajnoj atmosferi. 

Opis kafane klub Ambasada koja će vas očarati

Ono što je karakteristično za ovo mesto je to što je ova kafana pogodna za sve prilike, a ambijent koji je spoj tradicionalnog i modernog će Vas naterati da se zaljubite na prvu posetu. 

Pored prijatnog enterijera, raznovrsni muzički repertoar koncipiran je tako da okuplja ljude različitih profila, što bez sumnje garantuje odličan provod. Na programu su najveći hitovi pop i folk muzike pa je neminovna luda žurka do jutra.

Kafana Ambasada Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Kafana Ambasada je nova moderna kafana koja se nalazi na adresi Resavska ulica 24, nedaleko od najviše zgrade Beograda - Beograđanke. Smeštena na Vračaru u samom srcu Beograda Ambasada je jedna od beogradskih kafana koju svakako morate posetiti. 

Parking kod Ambasada kluba 

Kada je u pitanju Ambasada kafana važno je da napomenemo da ovaj objekat nema svoj privatni parking, ali je svim zainteresovanim posetiocima koji dolaze u kafanu Ambasada sopstvenim automobilom na raspolaganju gradski i ulični parking gde bezbedno mogu ostaviti svoj automobil dok uživaju u sjajnoj atmosferi Ambasada kluba. 

Radno vreme Ambasada kafane 

Radno vreme kafane Ambasada je sedam dana u nedelji od 22h pa sve do 4 sata iza ponoći, gde će naši gosti moći da uživaju u najlepšim hitovima. Ludi provod do ranih jutarnjih časova je zagarantovan u Ambasadi. 

Posetite kafanu klub Ambasada i iskusite svečari jedinstvenog beogradskog noćnog provoda koji ćete sigurno pamtiti. Ambasada kafana čeka na Vas.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Ambasada
Average rating:  
 1 reviews
 by Nikola Mitic

Spoj tradicionalnog i modernog


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ambasada