• Bulevar Vojvode Bojovića bb (kod Nebojšine kule)
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 05:00h
  • Pop / Rock / Folk
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Avantura. Ako ste spremni da se upustite u avanturu svog života mi imamo idealnu ponudu za vas. Sve vaše vaše kafanske želje počinju da se ostvaruju upravo sad i to u kafani Avantura u Bulevar vojvode Bojovića bb. Pitate se po čemu se ova kafana na vodi razlikuje od drugih i šta će to baš na ovom mestu probuditi vaš avnaturistički duh, mi vam kažemo da vas u ovoj kafani čeka tako bogat sadržaj, tako savršena usluga i takva zabava da to još niste imali prilike da iskusite.

Kafana Avantura radi od 22:00h do 05:00h i može da ugosti 200 ljudi. Repertoar koji vas ovde čeka je pop, rock i folk, što će doprineti da doživite kafanu na jedan sasvim drugačiji način i da uvek poželite da se vratite baš na ovo mesto. Enterijer je veoma primamljiv, doživećete ga kao savršen avanturistički spoj starog i novog.

Nikako se ne gubi onaj stari dobri kafanski duh, ali se i te kako oseća primesa vremena u kom živimo. Posebno će vas oduševiti prostrani šank i osvetljenje, pod kojim ćete ganantovano doživeti najlepše trenutke u svom životu. Ne bi se ova kafana uzalud zvala Avantura, da se ovde nije mislilo na sve, upravo tako, toj avanturi u koju vas pozovamo podređeno je sve, izgled kafane, ophođenje prema gostima, konstantna iznenađenja i zabava koja je uvek drugačija i samim tim jedinstvena.

Kafana Avantura vas vodi u neprospavane noći, sa najboljom i najveselijom ekipom sa kojom je svaki izlazak anegdota. Ovde ćete u najboljem štimungu sresti najlepše devojke prestonice i možda baš sa nekom od njih započeti najuzbudljiviju avanturu. Šta čekate, avantura na vodi je pred vama, spremna da vam ponudi ono najbolje iz noćnog života. Nabacite osmeh i krenite u najizazovniju, najluđu i neponovljivu avanturu koju ni za šta na svetu ne treba propustiti. Vidimo se!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Avantura
Average rating:  
 1 reviews
 by Maja

Super smo se provodile!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Avantura