• Kneza Višeslava 88
    Beograd, Rakovica
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 700 Ljudi

Program kafane

PETAK 19. Januar
Nani i Sale Paunović

SUBOTA 20. Januar
Moda Bend

Kafana Bajka nalazi se u ulici Kneza Višeslava 88, nadomak Banovog brda kod Avala filma u prelepom senovitom delu Košutnjaka.

Kafana Bajka vas poziva da, skriveni od gradske buke i gužve, uživate u autentičnim specijalitetima srpske kuhinje i najbolju muziku koja upotpunjuje čitav ugođaj.

U ambijentu koji vas vraća u prošla vremena, u opuštajućoj atmosferi, serviraju se najukusnija i najkvalitetnija domaća ali i internacionalna jela i pića. Ipak, ono što se najviše pamti jesu vrhunska usluga i atmosfera koji kafanu Bajka izdvajaju u bogatoj ponudi Beograda.

Kafana Bajka će vam pružiti nezaboravan provod četvrtkom, petkom i subotom. Program će činiti žive svirke, širokog repertoara i to od pop-rock, zabavne, pa do narodne. Na Košutnjaku, u kafani Bajka spojene su prošlost, sadašnjost, vrhunska ugostiteljka ponuda i atmosfera koja podseća na minule vekove i porodicu. U probranoj ponudi dobrog zalogaja, starih narodnih jela, ne preostaje vam ništa drugo, nego da uživate!

Klimatizovan i prijatan prostor svojim kapacitetima zadovoljiće sve vaše prohteve. Uz zvuke narodne muzike, u prijatnoj atmosferi Košutnjaka, moćete da organizujete svoje raskošno venčanje, skromno krštenje, proslavu punoletstva ili samo ručak sa prijateljima koji će to sigurno zauvek pamtiti.

Za sve vaše specijalne potrebe, predloge, sugestije na raspolaganje vam je profesionalno i ljubazno osoblje kafane Bajka. Kapacitet ove sjajne kafane je oko 700 ljudi, a ono što je sigurno jeste da su svi uvek na nogama i da raspoloženje ne opada ni u jednom trenutku. Kafana Bajka predstavlja nezaobilazno mesto za izlazak kako mladjih ,tako i starijih generacija.

Ne propustite da proživite trenutke kao iz bajke. Dođite u kafanu Bajka.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Komentari - Kafana Bajka

Mapa - Kafana Bajka

instagram feed