• Kneza Višeslava 88
    Beograd, Košutnjak, Rakovica
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Bajka na Košutnjaku je već više od decenije unazad mesto okupljanja pravih ljubitelja kafane. Ušuškana u jednom od najlepših delova Beograda i uređena u etno stilu, kafana restoran Bajka se izdvojila kao jedna od najboljih kafana, zahvaljujući odličnoj muzici, velikom izboru pića, ali i domaćoj kuhinji u kojoj možete uživati u restoranskom delu kafane.

Kafana Bajka rezervacije - Uz Beograd noću do mesta u kafani

Uz Beograd noću kafana Bajka i provod koji ona garantuje su vam dostupni uz nekoliko jednostavnih koraka. Rezervacije su potpuno besplatne, ali su obavezne, pa je poželjno izvršiti ih na vreme.

Ukoliko želite da iskusite provod koji nudi kafana Bajka rezervacije možete napraviti veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a Beograd noću je za vas omogućio i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Zašto izaći u kafanu Bajka?

Redovni posetioci ove kafane tvrde da joj se vraćaju iz više razloga. Ovo je kafana sa tradicijom, poznata po vrhunskoj usluzi, a specifična atmosfera je upravo ono što kafanu Bajka izdvaja u bogatoj ponudi Beograda.

Ovde nastupaju najbolji bendovi i poznati izvođači, ponuda pića je velika, a cene su pristupačne. Ovo je mesto na kome ćete videti sve generacije ljubitelja kafane, najsređenije devojke, ali i one kojima je bitan samo dobar provod i koji dolaze opušteno obučeni.

Bajka kafana je posebno popularna kada su u pitanju proslave Nove godine, kao i srpske Nove godine, zahvaljujući povoljnim all inclusive paketima uz koje se možete odlično provesti u ambijentu najbolje kafane.

Kafana restoran Bajka - opis kafane sa dušom

Uz Restoran Bajka Košutnjak je dobio mesto koje gostima nudi bogat izbor domaće kuhinje, i koji se često preporučuje i strancima koji posećuju Beograd. Vremenom se kafanski deo odvojio od restoranskog, i namenjen je isključivo noćnim žurkama i provodu uz žive svirke.

Enterijer kafane Bajka

Na Košutnjaku, u kafani Bajka spojene su prošlost, sadašnjost, vrhunska ugostiteljska ponuda i atmosfera koja podseća na minule vekove i porodicu. Bajka restoran možete iznajmiti i za privatne proslave. Uz zvuke narodne muzike, u prijatnoj atmosferi Košutnjaka, moci cete da organizujete svoje raskošno venčanje, skromno krštenje, proslavu punoletstva.

Što se tiče dela namenjenog provodu do jutra, klimatizovan i prijatan prostor svojim kapacitetima zadovoljiće sve vaše prohteve. Kapacitet ove sjajne kafane je oko 700 ljudi, a ono što je sigurno jeste da su svi uvek na nogama i da raspoloženje ne opada ni u jednom trenutku. Karirani stolnjaci i etno stil u kome je uređena kafana doprineće tome da se osećate kao pravi boemi.

Muzika i izvođači po kojima je poznata kafana Bajka

Kafana Bajka vas poziva da, skriveni od gradske buke i gužve, uživate uz najbolju muziku koja upotpunjuje čitav ugođaj. Program će činiti žive svirke, širokog repertoara i to od pop-rock, zabavne, pa do narodne.

Kafana Bajka Beograd - lokacija kafane

Bajka kafana nalazi se u ulici Kneza Višeslava 88, nadomak Banovog Brda kod Avala filma u prelepom senovitom delu Košutnjaka. Ušuškana lokacija ove kafane posebno doprinsi njenom šarmu.

Kafana Bajka Beograd - parking

Kafana Bajka poseduje sopstveni parking namenjen njenim posetiocima, pa ukoliko dolazite kolima ne morate da brinete o tome. Ipak, pošto je poznato da iz Bajke retko ko izađe trezan, možda bi trebalo da razmislite o alternativnom načinu prevoza.

Kafana Bajka cenovnik - koliko košta piće u kafani?

Oni kojima je omiljeno mesto za izlazak kafana Bajka cenovnik navode kao jednu od većih prednosti ove kafane. Kada je u pitanju kafana Bajka cene su izuzetno pristupačne, pa pivo ovde košta između 250 i 350 dinara, rakije možete isprobati za manje od 200 dinara, dok litar vina možete poručiti za 1300 dinara.

Kafana restoran Bajka - radno vreme

Restoran Bajka otvoren je već od 09h, dok žurke u ovoj kafani počinju od 22h i traju sve do 04h. Bajka kafana će vam pružiti nezaboravan provod četvrtkom, petkom i subotom. Četvrtak je obično rezervisan za dolazak poznatih izvođača.

Za sve vaše specijalne potrebe, predloge, sugestije na raspolaganju vam je profesionalno i ljubazno osoblje kafane Bajka. Kafana Bajka predstavlja nezaobilazno mesto za izlazak kako mladjih, tako i starijih generacija.

Ukoliko ste odlučili da je vaše sledeće mesto za izlazak kafana Bajka rezervacije možete napraviti putem našeg sajta. Takođe, nakon lude noći koju vam je omogućila kafana Bajka slike možete pogledati u našoj galeriji beogradskog noćnog života. Ne propustite da proživite trenutke kao iz bajke. Dođite u kafanu Bajka.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Bajka