• Kneza Višeslava 88
    Beograd, Košutnjak, Rakovica
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 700 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Bajka nalazi se u ulici Kneza Višeslava 88, nadomak Banovog Brda kod Avala filma u prelepom senovitom delu Košutnjaka.

Kafana Bajka vas poziva da, skriveni od gradske buke i gužve, uživate uz najbolju muziku koja upotpunjuje čitav ugođaj.

Ono što se najviše pamti jesu vrhunska usluga i atmosfera koji kafanu Bajka izdvajaju u bogatoj ponudi Beograda.

Kafana Bajka će vam pružiti nezaboravan provod četvrtkom, petkom i subotom. Program će činiti žive svirke, širokog repertoara i to od pop-rock, zabavne, pa do narodne. Na Košutnjaku, u kafani Bajka spojene su prošlost, sadašnjost, vrhunska ugostiteljska ponuda i atmosfera koja podseća na minule vekove i porodicu.

Klimatizovan i prijatan prostor svojim kapacitetima zadovoljiće sve vaše prohteve. Uz zvuke narodne muzike, u prijatnoj atmosferi Košutnjaka, moci cete da organizujete svoje raskošno venčanje, skromno krštenje, proslavu punoletstva.

Za sve vaše specijalne potrebe, predloge, sugestije na raspolaganju vam je profesionalno i ljubazno osoblje kafane Bajka. Kapacitet ove sjajne kafane je oko 700 ljudi, a ono što je sigurno jeste da su svi uvek na nogama i da raspoloženje ne opada ni u jednom trenutku. Kafana Bajka predstavlja nezaobilazno mesto za izlazak kako mladjih, tako i starijih generacija.

Ne propustite da proživite trenutke kao iz bajke. Dođite u kafanu Bajka.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Bajka