• Leva obala Savskog jezera 25
    Beograd, Čukarica
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Bakara, popularno mesto za dobar provod, ali i dnevno opuštanje, nalazi se na levoj obali Savskog jezera, na Adi. Locirana je između fudbalskih i teniskih terena.

Kafana Bakara predstavlja jedinstveni spoj elegancije i sofisticiranosti, kao i boemskog duha. Kafana Bakara idealno je mesto ukoliko ste ljubitelj kvalitetnog noćnog provoda, dobre muzike i lepih devojaka. Muzika u kafani Bakara pretežno je usmerena ka pop i folk žanru, ali pri izboru najbitnija kategorija jeste kvalitet i uživanje gostiju. Petkom i subotom u kafani Bakara očekuju vas izvanredne žive svirke, sa numerama koje će vas držati na nogama čitave večeri.

Enterijer u kafani Bakara je izuzetan, tačnije zadovoljeni su svetski arhitektonski standardi, kada su mesta ovakvog tipa u pitanju. Poseban akcenat jeste na akustici, koja dodatno doprinosi vašem uživanju. Ono što se posebno ističe u kafani Bakara jeste beskrajno poštovanje svojih gostiju, koji se uvek rado vraćaju po najbolji kafanski provod u Beogradu. Kada jednom budete zaigrali u kafani Bakara, biće vam jasno da se taj vaš sevdah ne može meriti ni sa jednim drugim prestoničkim mestom za provod. Prilikom posete kafani Bakara možete uživati sa svojim prijateljima do čak 4h iza ponoći, i iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod, u atmosferi koja je uvek za pamćenje. Enterijer je podređen vašem uživanju, pa nema loših mesta, što znači da gde god budete locirani u kafani, bićete u centru zbivanja i ništa vam neće promaći.

Pored svih navedenih pogodnosti još jedna prednost kafane Bakara u odnosu na ostalu beogradsku boemsku ponudu jeste gajenje tradicije niskih cena. Sa vrlo malo novca u kafani Bakara se možete provesti zaista vrhunski. Izbor pića je vrlo veliki, a osoblje izuzetno profesionalno, sa uslugom koja je veoma visokom nivou. Kapacitet kafane Bakara je 100 ljudi, što ovo mesto čini još ekskluzivnijim. U maltene intimnom ambijentu iskusićete najbolji provod do sada. Na vama je da proverite zašto.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Bakara
Average rating:  
 1 reviews
 by marinela

Odlicna kafana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Bakara