• Savska 21
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Baš Baš Mali Balkan se nalazi u centru Beograda, u ulici Savska broj 21, u neposrednoj blizini Palate pravde.

Kafana Baš Baš Mali Balkan je ušuškana kafana, malo zavučena između zgrada, pa treba obratiti pažnju prilikom prvog odlaska. Zapravo kada uđete u Savsku ulicu iz pravca sajma i idete ka Glavnoj Železničkoj stanici neposredno pre semafora za skretanje desno u ulicu Miloša Pocerca, otprilike 20ak metara pre raskrsnice videćete dvorište. Uđete u to dvorište, na kraju dvorišta prođete kroz još jednu kapiju i dolazite na veliko fudbalsko igralište. Sa druge strane igrališta je kafana Baš Baš Mali Balkan. I ako je naziv "Baš Baš Mali Balkan", to je samo naziv jer je ovo kafana u koju može da stane čak 350 ljudi. Kao takva kafana Baš Baš Mali Balkan je jedna od najvećih kafana u Beogradu. Što i ne treba da čudi ako se zna da je nastala spajanjem dve kafane u jednu, kafane Baš Baš i kafane Mali Balkan.

U kafani Baš Baš Mali Balkan će svako naći odgovarajuće mesto za sebe, obzirom da postoje i kafanski stolovi za sedenje, ali i pultovi i barski stolovi.

Kafana Baš Baš Mali Balkan je mesto gde ćete se za relativno male pare odlično provesti i mesto koje je puno svakim danom kada radi. Prave "studentske" cene pića, dobra muzika, karirani stoljnjaci i mnogo mladih ljudi na jednom mestu garantuju odličan provod.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Baš Baš Mali Balkan
Average rating:  
 1 reviews
 by Milos

Kafana za studente 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Baš Baš Mali Balkan