• Sajamski kej bb
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Bela Lađa nalazi se na splavu koji je pozicioniran na Sajamskom keju bb (iza Beogradskog Sajma) i predstavlja mesto koje će Vas oduševiti već prilikom Vaše prve posete.

Ukoliko volite dobar kafanski provod zaplovite na ovom mestu duboko u noć i uživajte u interpretacijama vrhunskih izvođača koje Vas čekaju, uslugama profesionalnog osoblja kao i u velikom asortimanu Vaših omiljenih pića. Gostovanja najpoznatijih pevača naše scene zakazana su za svaki četvrtak, petak i subotu. Ovde možete gomilu pesama za svoju dušu, a lista izvođača koji Vas očekuju je impresivna.

Spoj tradicionalne kafane i splava na reci idealan je u letnjem periodu, čime iz godine u godinu sve više dobija na popularnosti. Kafana Bela Lađa pruža Vam mogućnost dobrog noćnog provoda uz kvalitetnu živu narodnu, starogradsku i popularnu muziku i vrhunska pića u prelepom enterijeru, koji je opremljen u duhu Beograda. Usluga je na vrhunskom nivou, sve što se ovde nudi ocenićete najvišom mogućom ocenom i rado dovoditi prijatelje da im pokažete idealno kafansko mesto koje ste otkrili i koje Vam se u rekordom roku uvuklo pod kožu. Menadžment kafane će se potruditi da vam stalno priređuje nešto novo i zanimljivo, tako da će svaki Vaš izlazak u ovu kafanu biti nova i neponovljiva avantura

Ako želite kvalitetan i neponovljiv noćni život kafana Bela Lađa treba da postane vaša nezaobilazna destinacija. Rezervišite svoje mesto i prepustite se dobroj atmosferi. Ova kafana odiše odličnom atmosferom i namenjena je svima koji su željni dobrog provoda. Zatalasajte Vaš merak i sevdah novom sezonom boemskog provoda na vodi.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Bela Lađa
Average rating:  
 1 reviews
 by Marko

Odlicna kafana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Bela Lađa