• Resavska 24
    Beograd, Vračar
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Beograđanka je nova dama Beograda, koja se nalazi na adresi Resavska ulica 24, nedaleko od najviše zgrade Beograda - Beograđanke. Ova novootvorena kafana predstavlja sinonim za prefinjenost i eleganciju kojoj je teško odoleti. Takođe, ono što je karakteristično za ovo mesto je to što je ova kafana pogodna za sve prilike, a ambijent koji je spoj tradicionalnog i modernog će Vas naterati da se zaljubite na prvu posetu.

Raznovrsni muzički repertoar koncipiran je tako da okuplja ljude različitih profila, što bez sumnje garantuje odličan provod. Kada jednom upoznate ovu damu poželećete da joj se iznova i iznova vraćate i osetite sve čari koje Vam ona pruža.

Profesionalna usluga, ljubazno osoblje, veliki izbor izvanrednih pića samo su neke od mnogobrojnih stvari koje krase gostoljubivu Beogradjanku kod koje su svi dobrodošli. Ovo mesto zamišljeno je tako da okupi dobro društvo koje će popiti po koju i uživati u muzici, igri i sjajnoj atmosferi.

Radno vreme kafane je od 22h pa sve do 4 sata iza ponoći. Ne propustite priliku da upoznate prvu damu Beograda, Beogradjanku koja će Vam prirediti nezaboravne trenutke.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Beograđanka