• Resavska 24
    Beograd, Vračar
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Beograđanka je prefinjena dama Beograda, koja se nalazi na adresi Resavska ulica 24, nedaleko od najviše zgrade Beograda. Ova novootvorena kafana predstavlja sinonim za prefinjenost i eleganciju kojoj je teško odoleti. Gosti koji posete kafanu Beograđanka, vraćaju joj se rado i sa osmehom. 

Kafana Beograđana rezervacije - online lako i brzo

Kafana Beograđanka ima veliku popularnost ove, pa su skladu sa tim rezervacije obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju kafana Beograđanka Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u kafanu Beograđanka?

Ono što je karakteristično za kafanu Beograđanka je je to što je ova kafana pogodna za sve prilike, a ambijent koji je spoj tradicionalnog i modernog će Vas naterati da se zaljubite na prvu posetu. 

Profesionalna usluga, ljubazno i nasmejano osoblje, kao i veliki izbor izvanrednih pića samo su neke od mnogobrojnih stvari koje krase gostoljubivu Beograđanku kod koje su svi dobrodošli. Ovo mesto zamišljeno je tako da okupi dobro društvo koje će popiti po koju i uživati u muzici, igri i sjajnoj atmosferi.

Beograđanka kafana - opis kafane koju ćete voleti

Noćni život prestonice je sa kafanom Beograđanka bogatiji za moderno mesto u kojem se neguje pravi kafanski duh. Uspešni ugostitelji na čelu kafane Beograđanka stvorili su prepoznatljiv ugostiteljski objekat stvoren za svakoga ko voli kvalitetan kafanski provod. Beograđanka kafana nudi prijatnu atmosferu u elegantnom enterijeru, kojem ćete se sigurno iznova vraćati.

Elegantan enterijer kafane Beograđanka

Intimna, neposredna atmosfera koju obezbeđuje svedeno osvetljenje brzo se transformiše u fenomenalan kafanski provod. Enterijer kafane Beograđanka savršen je za druženje uz koju čašicu, a nasmejano osoblje obećava prijatan ugođaj svim gostima kafane. 

Muzika u kafani Beograđanka

Raznovrsni muzički repertoar koncipiran je tako da okuplja ljude različitih profila, što bez sumnje garantuje odličan provod svih gostiju. Kada jednom upoznate ovu damu poželećete da joj se iznova i iznova vraćate i osetite sve čari koje Vam ona pruža. Odlična muzika budi kafanske strasti i pravi sjajan štimung za još bolju atmosferu.

Kafana Beograđanka lokacija - gde se ova kafana nalazi?

Kada je u pitanju kafana Beograđanka lokacija ovog objekta se nalazi na adresi Resavska ulica 24, nedaleko od najviše zgrade Beograda - Beograđanke. Sjajna lokacija, u samom centru grada, mesto je susreta svih zaljubljenika u kafanu i sjajan prestonički provod. Upravo zbog toga je mnogima ova dama prva asocijacija kada se pomenu beogradske kafane.

Kafana Beograđanka parking

Kafana Beograđanka ne poseduje sopstveni parking, ali se gosti lokala mogu parkirati u okolnim ulicama. Ukoliko planirate da u kafanu Beograđanka dođete nekim alternativnim sredstvima prevoza, na raspolaganju su vam gradski prevoz i taksi vozila. 

Kafana Beograđanka radno vreme

Kada je u pitanju kafana Beograđanka radno vreme ovog lokala je od 22:00h do 04:00h. Gosti kafane u samom srcu grada su u prilici da uživaju u sjajnom lokalu koji gostima nudi nezaboravan provod uz pravu kafansku atmosferu. Posetite kafanu Beograđanka i iskusite sve čari autentičnog beogradskog noćnog provoda koji ćete dugo pamtiti.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Beograđanka
Average rating:  
 1 reviews
 by jovica

Najbolja muzika


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Beograđanka