• Dalmatinska 44
    Beograd, Palilula
  • 22:00h - 04:00h
  • Folk
  • 140 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Beogradska Noć nalazi se usred gradskog zbivanja, samom centru Beograda, u ulici Dalmatinska broj 44.

Prelep prostor boemskog dizajna ono je po čemu se kafana Beogradska Noć, između ostalog, razlikuje od tradicionalno uređenih kafana koje već dugi niz godina čine naš grad autentičnim.

Ova nova mlada kafana nudi nezaboravan provod i vrhunsku zabavu do sitnih jutarnjih sati. Živa muzika, domaća rakijica i vino, topla atmosfera i neizbežna vrhunska usluga samo su jedna od karakteristika ove kafanice.

Pored neverovatnog ugođaja i nezaboravnog provoda, kafana Beogradska Noć priprema i mnoga muzička iznenađenja, a verujemo da će, i gosti ove simpatične kafane doživeti mnoge lepe stvari, koje će dugo pamtiti.

Kafana Beogradska Noć poseduje vema prijatan i prostran ambijent, sa odličnom ventilacijom, kako gostima ne bi smetala zagušljivost. Kafana poseduje i veliki broj stolova i klupa, kao i barskih visokih stolova, tako da ne morate da razmišljate da li će biti mesta za vaše društvo. U kafani Beogradska Noć veoma su pristupačne cene pića, pa bez muke oko računa, možete uživati u sjajnoj atmosferi i zagarantovanom provodu koji vam ova kafana obećava.

Kafana Beogradska Noć osvojila je mnoga srca obožavalaca noćno-kafanskog života koji su ovakvo boemsko mesto željno iščekivali. Dođite samo jednom da iskusite ovu pozitivnu kafanicu i garantujemo vam da ćete se vratiti!

Ono što kafanu Beogradska Noć izdvaja od velike prestoničke ponude boemskih mesta jeste upravo specifični duh koji ona gaji, tradicija niskih cena i neverovatna prijatnost kojom čitav lokal odiše.

Izuzetno kvalitetan muzički repertoar, sjajna muzika i neverovatno raspoloženje čini kafanu Beogradska Noć jednom od najtraženijih mesta ovakvog tipa u Beogradu. Muzika je žanrovski orijentisana ka folku, ali u zavisnosti od raspoloženja gostiju, kojima se muzika prilagođava, možete čuti apsolutno sve. Jer ova kafana radi zbog vas!

Kafana Beogradska Noć trenutno radi dva dana u nedelji (petak i subota) i za vaše boemsko uživanje dostupna je u periodu od 22h do ranih jutarnjih sati. Rezervacije su obavezne zbog velike atraktivnosti ove kafane i standardno ogromnog interesovanja. Dozvolite sebi da vam vikend budu dani za najbolji provod u gradu, a to je upravo u kafani Beogradska Noć!

Dođite i započnite veče sa nečim lepim, samo u kafani Beogradska Noć!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Beogradska Noć
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Beogradska Noć