• Karađorđeva 8
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 05:30h
  • Pop / Folk
  • 270 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Boem nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, u Savamali, u ulici Karađorđeva broj 8, između Beton hale i Brankovog mosta. Predstavlja posebno mesto za sve ljubitelje popularne pop/folk muzike u kojoj mogu da uživaju od 22h pa sve do 5.30h iza ponoći. Ono što je karakteristično za ovo mesto je to što je ova kafana pogodna za sve prilike, a ambijent koji je spoj tradicionalnog i modernog će Vas naterati da se zaljubite na prvu posetu.

Nova kafana u gradu, osmišljena je da na jedan veseli boemski način donese kafanske provode svima koji teže za takvom vrstom izlazaka. Enterijer kafane je moderan i veoma fancy, sačinjen od velikog šanka i centralne bine, tako da je bend u centru, što kao i do sada, obećava vrhunski provod. Pored toga, možete očekivati veoma prijatan ambijent i pozitivnu energiju, što umnogome doprinosi Vašem uživanju. U sklopu lokala se, takođe, nalazi i parking koji je dostupan svim gostima.

Kada dođete u kafanu Boem, dočekaće Vas ljubazno i prijatno osoblje koje će učiniti sve kako bi Vaš boravak na ovom mestu bio nezaboravan. Poslužiće Vas veoma kvalitetnim pićem iz raznovrsne ponude koja je sada obogaćena i točenim pivom. Ono čime se kafana Boem posebno ponosi jesu pristupačne cene, baš prilagođene kafanskom džepu.

Repertoar koji Vas čeka u ovoj novoj kafani je zaista pravi kafanski, a ovde ćete imati priliku da uživate u taktovima svojih omiljenih pesama i da se veselite u najboljem društvu. Zabavljaće Vas najpopularniji bendovi u gradu, a očekuju Vas dobre pop folk klupske svirke, tako da gosti različitih ukusa mogu biti zadovoljeni.

Kafana Boem je idealno mesto ukoliko želite da se neobavezno provodite sa svojom dragom osobom, kao i sa prijateljima, ili da obeležite neki značajan momenat. Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati, a takođe i uživati u svim čarima boemskog provoda koje ova kafana nudi. Dobrodošli!

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Boem