• Karađorđeva 8
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 05:30h
  • Pop / Folk
  • 270 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Boem nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, u Savamali i predstavlja posebno mesto za sve ljubitelje popularne pop/folk muzike u kojoj mogu da uživaju do ranih jutarnjih časova. Ono što je karakteristično za ovo mesto je to što je ova kafana pogodna za sve prilike, a ambijent koji je spoj tradicionalnog i modernog će Vas naterati da se zaljubite na prvu posetu.

Kafana Boem rezervacije - online brzo i lako

Uz Beograd noću Boem kafana i provod koji ona garantuje su vam dostupni uz svega nekoliko jednostavnih koraka. Rezervacije su potpuno besplatne, ali su obavezne, pa je poželjno izvršiti ih na vreme kako biste obezbedili svoje mesto.

Ukoliko želite da iskusite provod koji nudi kafana Boem rezervacije možete napraviti veoma brzo i lako, uz samo jedan poziv ili poruku, a Beograd noću je za vas omogućio i online rezervacije. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, kao i putem aplikacije.

Zašto je Boem kafana kao stvorena za noćni provod

Kafana Boem je idealno mesto ukoliko želite da se neobavezno provodite sa svojom dragom osobom, kao i sa prijateljima, ili da obeležite neki značajan momenat. Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati, a takođe i uživati u svim čarima boemskog provoda koje ova kafana nudi. Dobrodošli ste!

Opis popularnog mesta za izlazak

Kada dođete u kafanu Boem, dočekaće Vas ljubazno i prijatno osoblje koje će učiniti sve kako bi Vaš boravak na ovom mestu bio nezaboravan. Poslužiće Vas veoma kvalitetnim pićem iz raznovrsne ponude koja je sada obogaćena i točenim pivom. Ono čime se kafana Boem posebno ponosi jesu pristupačne cene, baš prilagođene kafanskom džepu.

Enterijer kafane Boem koji će vas oduševiti

Boem kafana je osmišljena tako da na jedan veseli boemski način donese kafanske provode svima koji teže za takvom vrstom izlazaka. Enterijer kafane je moderan i veoma fancy, sačinjen od velikog šanka i centralne bine, tako da je bend u centru, što kao i do sada, obećava vrhunski provod. Pored toga, možete očekivati veoma prijatan ambijent i pozitivnu energiju, što umnogome doprinosi Vašem uživanju. 

Muzika koja se sluša u kafani Boem

Repertoar koji Vas čeka u Boem kafani je zaista pravi kafanski, a ovde ćete imati priliku da uživate u taktovima svojih omiljenih pesama i da se veselite u najboljem društvu. Zabavljaće Vas najpopularniji bendovi u gradu, a očekuju Vas dobre pop folk klupske svirke, tako da gosti različitih ukusa mogu biti zadovoljeni.

Kafana Boem Beograd - lokacija na kojoj se nalazi

Boem kafana se nalazi na izuzetno atraktivnoj lokaciji, popularnoj kao središte najboljeg noćnog provoda u gradu, tačnije u Savamali. Kafana Boem adresa je Karađorđeva broj 8, a smeštena je između Beton hale i Brankovog mosta.

Parking u okviru Boem kafane

Važno je napomenuti da se u sklopu lokala nalazi i parking koji je dostupan svim gostima, pa tako svi koji odluče da sopstvenim automobilom krenu u noćni izlazak u Boem kafanu ne moraju da brinu da li će pronaći parking mesto. 

Kafana Boem radno vreme

Radno vreme kafane Boem je od 22:00h pa sve do 05:30h. Lud i nezaboravan provod do ranih jutarnjih časova je zagarantovan ako svartite u ovu kafanu, gde će vas ljubazno osoblje uvek srdačno dočekati, ali i ispratiti. 

Dođite i uverite se zbog čega je Boem kafana Beograd jedna od omiljenih beogradskih kafana svim ljubiteljima pravog kafanskog, tj. boemskog načina života.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Boem
Average rating:  
 2 reviews
 by Fiki

za prave boeme!

 by Kale

🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Boem