• Ruska 1
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Boomerang je potpuno novi koncept vrhunskog provoda. Kafana Boomerang je smeštena na Senjaku, u elitnom delu grada u neposrednoj blizini Beogradskog sajma. Radno vreme kafane Boomerang je od 22h do 04h, kapacitete  je oko 300 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju.

Kafana Boomerang je savršena u svakom svom segmentu, enterijer je topao, prijatan i na veoma lep način i bez kompromisa koketira sa luksuzom. Kafana Boomerang je dizajnirana i koncipirana tako da ne postoji loše mesto u njemu, a da ujedno možete da birate najrazličitije oblike mesta. Počevši od kafanskih stolova i velikih pultova izgrađenih od najfinijeg drveta, pa preko šankova gde možete uživati u "vreloj" atmosferi boemskog života, pa sve do velikih i komfornih separea. Što svakako uz topao enterijer, vrhunski muzički program, profesionalno i ljubazno osoblje, kao sinonim najvišeg kvaliteta zasigurno garantuje provod za prepričavanje.

I najprobirljivi gosti uživaće u provodu u ovoj prelepoj kafani, koja oslanjajući se na stara kafanska merila nudi sevdački provod u nešto urbanijem i modernijem ruhu. Cene u kafani Boomerang omogući će vam da uživate u svim svojim omiljenim pićima, a osoblje je toliko ljubazno, profesionalno i šarmantno da ćete poželeti da vas služi svaki dan. Menadžment kafane Boomerang učinio je sve da gosti budu prezadovoljni i verujte nam na reč sve je na izuzetno visokom nivou i neponovljivo, još je samo ostalo da se i sami uverite u to.

Kafana Boomerang nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na pop i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju. Osetite klupski ambijent sa kafanskim cenama. Usijana atmosfera  do ranih jutarnjih časova će vas sigurno ugrejati u zimskim danima.

Kafana Boomerang poseduje veliki parking koji prima veliki broj vozila, tako da za svog četvorotočkaša ne morate da brinete - na sigurnom je. Dođite u kafanu Boomerang i proverite zašto je ovde najbolji provod u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Boomerang
Average rating:  
 1 reviews
 by Darko

Uvek bio provod do sitnih jutarnjih sati!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Boomerang