• Staro sajmište 6
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 07:00h
  • Pop / Folk
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Brodarac nalazi se na Starom sajmištu, nedaleko od Starog savskog mosta i predstavlja mesto za najveseliji provod u gradu. Tokom cele nedelje Brodarac kafana svojim veselim enterijerom i sjajnom muzikom predstavlja epicentar dobrog provoda i uživanja. 

Kafana Brodarac rezervacije - online brzo i lako

Kafana Brodarac ima kapacitet od za oko 120 osoba, a s obzirom na veliku popularnost ove sjajne kafane, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju kafana Brodarac Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto je kafana Brodarac dobar izbor?

Brodarac Beograd je kafana koja je melem za dušu jer već dugi niz godina okuplja prave ljubitelje kafanskog provoda. U kafani Brodarac možete da uživate u kvalitetnim domaćim pićima, pravoj narodnoj muzici i opuštenom društvu koje dočekuje uvek nasmejano, uslužno i besprekorno osoblje.

Brodarac Beograd je kafana koja se može pohvaliti pristojnim cenama i pozitivnom energijom koja u lokalu vlada do kasnih sati i čini da kafana Brodarac postane jedno od najprimamljivijih mesta kada je u pitanju najluđi noćni provod. Već nakon prve posete, Brodarac Beograd će postati vaša nova omiljena kafana.

Brodarac Kafana - opis lokala koji ćete voleti

Brodarac kafana je pravi lokal sa boemskim šarmom koji vam pruža priliku da se prepustite autentičnoj kafanskoj atmosferi i da uživate u zvucima narodne muzike do rane zore. Kada je u pitanju Brodarac kafana svojim gostima nudi vrhunske izvođače i širok asortiman pića, koji predstavljaju garant dobre zabave i besprekornog veselja.

Kafana Brodarac Beograd - narodna muzika u poznatom lokalu

Kafana Brodarac Beograd svoje goste dočekuje uz zvuke autentične narodne muzike, koja stvara istinski kafanski štimung i atmosferu o kojoj se priča nedeljama. Muzički program koji kafana Brodarac Beograd nudi posetiocima pravi je užitak za sva čula i hedonističke porive. Zbog toga, naši gosti neretko “osvanu” u kafani, uz prvu jutarnju kaficu i prepričavanje anegdota od sinoć. 

Kafana Brodarac adresa

Kada je u pitanju kafana Brodarac adresa ovog poznatog lokala nalazi se na Starom sajmištu bb. Odlična lokacija na kojoj se kafana nalazi čini ovo mesto omiljenim mestom za druženje, provod i uživanje sa društvom i prijateljima, pa tako okuplja goste različitih generacija, a upravo to je ono što je preporučuje u odnosu na druge beogradske kafane.

Kafana Brodarac parking

Kada je u pitanju kafana Brodarac parking ne postoji u okviru samog objekta, ali se gosti lokala mogu parkirati u okolnim ulicama i na gradskom parkingu, u neposrednoj blizini lokala. Ukoliko želite da u kafani Brodarac provod upotpunite nekim alkoholnim pićem, preporučuje se dolazak alternativnim sredstvima prevoza, bilo da su u pitanju gradski prevoz ili taksi vozila.

Kafana Brodarac radno vreme i rezervacije

Kada je u pitanju kafana Brodarac rezervacije možete lako dobiti putem portala Beograd noću, a ukoliko odlučite da svoje poverenje poklonite mestu kao što je kafana Bodarac radno vreme je svakog dana u periodu od 00h do 07h ujutru. 

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada. Ukoliko ste ljubitelj kafane i volite da se provodite u kafanskom duhu, ovo je pravo mesto za vas. Rezervišite svoje mesto na vreme i posetite kafanu o kojoj svi pričaju!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Brodarac