• Staro sajmište 6
    Beograd, Novi Beograd
  • 00:00h - 07:00h
  • Pop / Folk
  • 120 Ljudi

Program kafane

SUBOTA 20. Jul
Nataša, Albert, Miloš i Brodarac bend od 00h

NEDELJA 21. Jul
Aca, Miloš, Rama i Brodarac bend od 00h

PONEDELJAK 22. Jul
Albert, Aki, Aca i Brodarac bend od 00h

UTORAK 23. Jul
Aca, Albert, Aki i Brodarac bend od 00h

SREDA 24. Jul
Nataša, Albert, Rama i Brodarac bend od 00h

ČETVRTAK 25. Jul
Nataša, Rama, Miloš i Brodarac bend od 00h

PETAK 26. Jul
Nataša, Rama, Miloš i Brodarac bend od 00h

Beograd Noću

Kafana Brodarac nalazi se na Starom sajmištu, nedaleko od Starog savskog mosta i predstavlja mesto za najveseliji provod u gradu. Tokom cele nedelje Brodarac kafana svojim veselim enterijerom i sjajnom muzikom predstavlja epicentar dobrog provoda i uživanja. Karakteristično za ovu kafanu je to da radi svaki dan, tj. sedam dana u nedelji. Dakle, u pitanju je mesto na koje možete izaći svakog dana, nerazmišljajući da li tog dana radi ili ne. Kao i to da uvek ima muziku uživo. Brodarac je mesto koje je najviše poznato po takozvanim after party žurkama. Zapravo, ova kafana je najpunija u periodu od 3 do 6 sati ujutru. Brodarac kafana se posećuje posle izlazaka na drugo mesto. Kada sva druga mesta prestaju sa radom, tada kreće ova kafana da se puni. Zanimljivo je da radi preko cele godine, i leti i zimi. Zimi se u nju odlazi posle klubova i kafana, a leti posle splavova. Takvih mesta je zaista malo. Da je otvaranjem kafane Brodarac Beograd produžio trajanje noćnog provoda u prestonici zabave je bez ikakve sumnje.

Kafana Brodarac

Kafana Brodarac rezervacije - online brzo i lako

Brodarac kafana ima kapacitet od za oko 120 osoba, a s obzirom na veliku popularnost ove sjajne kafane, rezervacije su obavezne. Zahvaljujući našem portalu, putem korisničkog Call centra pozivanjem jednog od dva dobro poznata broja telefona +381 63 33 33 44 i +381 63 34 34 33 ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju kafana Brodarac Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto je Brodarac kafana dobar izbor?

Brodarac Beograd je kafana koja je melem za dušu jer već dugi niz godina okuplja prave ljubitelje kafanskog provoda. U kafani Brodarac možete da uživate u kvalitetnim domaćim pićima, pravoj narodnoj muzici i opuštenom društvu koje dočekuje uvek nasmejano, uslužno i besprekorno osoblje.

Kafana Brodarac je jedan od retkih klubova koji se može pohvaliti pristojnim cenama i pozitivnom energijom koja u lokalu vlada do kasnih sati. To čini da ovaj Brodarac klub postane jedno od najprimamljivijih mesta kada je u pitanju najluđi noćni provod u glavnom gradu. Već nakon prve posete, Brodarac kafana Beograd će postati vaše novo omiljeno mesto u prestonici za after party izlaske.

Brodarac - opis lokala koji ćete voleti

Brodarac kafana je pravi lokal sa boemskim šarmom koji vam pruža priliku da se prepustite autentičnoj kafanskoj atmosferi i da uživate u zvucima narodne muzike do rane zore. Kada je u pitanju Brodarac kafana svojim gostima nudi vrhunske izvođače i širok asortiman pića, koji predstavljaju garant dobre zabave i besprekornog veselja.

Kafana Brodarac

Kafana Brodarac Beograd - narodna muzika u poznatom lokalu

Kafana Brodarac Beograd svoje goste dočekuje uz zvuke autentične narodne muzike, koja stvara istinski kafanski štimung i atmosferu o kojoj se priča nedeljama. Muzički program koji kafana Brodarac Beograd nudi posetiocima pravi je užitak za sva čula i hedonističke porive. U većini slučajeva u pitanju su romski izvođači. Zbog toga, naši gosti neretko “osvanu” u kafani, uz prvu jutarnju kaficu i prepričavanje anegdota od sinoć.

Kafana Brodarac adresa

Kada je u pitanju kafana Brodarac adresa ovog poznatog lokala nalazi se na Starom sajmištu bb. Odlična lokacija na kojoj se kafana nalazi čini ovo mesto omiljenim mestom za druženje, provod i uživanje sa društvom i prijateljima, pa tako okuplja goste različitih generacija, a upravo to je ono što je preporučuje u odnosu na druge beogradske kafane.

Brodarac kafana parking

Obzirom da je kafana Brodarac uvučene od ulice na poljanama oko kafane se lako možete parkirati, ali to možete učiniti i u okolnim ulicama, u neposrednoj blizini lokala. Ukoliko želite da u kafani Brodarac provod upotpunite nekim alkoholnim pićem, preporučuje se dolazak alternativnim sredstvima prevoza, bilo da su u pitanju gradski prevoz ili taksi vozila.

Brodarac Beograd radno vreme kafane

Kada je u pitanju Brodarac klub rezervacije možete lako dobiti putem portala Beograd noću, a ukoliko odlučite da svoje poverenje poklonite mestu kao što je kafana Bodarac radno vreme je svakog dana u periodu od 00h do 07h ujutru.

Kafana Brodarac

Ne propustite priliku da se provedete kao nikada do sada. Ukoliko ste ljubitelj kafane i volite da se provodite u kafanskom duhu, ovo je pravo mesto za vas. Rezervišite svoje mesto na vreme i posetite kafanu o kojoj svi pričaju!

Od mesta koje možete rezervisati, na raspolaganju su vam barski stolovi, stolovi za sedenje, kao i separei. Uslov za rezervacija po minimalnoj potrošnji ne postoje, što je svakako još jedna od dodatnih prednosti koje kafana Brodarac nudi svojim gostima.

Kafana Brodarac

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Brodarac
Average rating:  
 1 reviews
 by Marija Savic

Pravo mesto za after party 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Brodarac