• Đuke Dinić 2
    Beograd, Zvezdara
  • 20:00h - 02:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću
Kafana Bulevar se nalazi u širem centru grada, na Zvezdari i idealno je mesto za sve one koji su ljubitelji boemske atmosfere i dobrog noćnog provoda.

Kafana Bulevar rezervacije - online brzo i lako

Kafana Bulevar je kapaciteta od 150 ljudi, a raspoloženje je uvek na zavidnom nivou. Uvek se traži mesto više, stoga su rezervacije obavezne. Od mesta koje možete rezervisati tu su kafanski stolovi, manji, veći i VIP separei.  Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u kafani Bulevar.

Kada je u pitanju Bulevar kafana Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Šta nudi Bulevar kafana - mesto koje odiše prijatnošću i dobrom energijom

Topli kutak kafane Bulevar uvući će vam se u srce već pri prvom dolasku, jer pravi merak se ovde prosto doživi. Inače, ono što je takođe važno napomenuti, Bulevar kafana gaji tradiciju veoma pristojnih cena, pa ovde nećete morati da potrošite čitavo malo bogatstvo kako biste se dobro proveli. Da, dobro ste pročitali. Kafana Bulevar cenovnik je približila svim onim ljudima koji žele da se dobro provedu za malo para.

Naime, ovde je sve podređeno vašem uživanju i vašem maksimalno dobrom provodu. Dovoljno je da pogledate samo kafana Bulevar slike i sve će vam biti jasno - ovo je mesto gde se provod pamti.

Nesvakidašnji enterijer koji će vas oduševiti

Enterijer zaista zadovoljava visoke estetske kriterijume, a slobodno možemo reći da nije tipičan kafanski. Ono što krasi ovu kafanu je ambijent koji u sebi nosi modernu notu uz udobne separee, pa sve do detalja koji će vas neće ostaviti ravnodušnim i podsetiti na boemske večeri.

Muzika koja se sluša u ovoj kafani

Atmosfera je zaista spektakularna, a iz nedelje u nedelju postaje sve bolja. Što se muzike tiče, ovde vas očekuju vrhunski izvođači, pop/folk bendovi koji će vaš provod učiniti fenomenalnim. Ono što je sigurno je to da je kafana Bulevar mesto koje kada god da ga posetite se ne pokajate jer dobar provod nikad ne izostaje.

Mi vam garantujemo da će vam kafana Bulevar Beograd pružiti nezaboravne noći. Očekuje vas uvek ljubazno i profesionalno osoblje, ali pre svega uvek kvalitetna muzika.

Kafana Bulevar adresa - lokacija na kojoj se nalazi

Kafana Bulevar adresa je ulica Đuke Dinića broj 2. Ova popularna kafana se nalazi na Zvezdari, a u pitanju je veoma atraktivna lokacija za prestonički provod, koja vam je i više nego dostupna iz bilo kog dela grada da dolazite.

Parking u blizini kafane

Važno je da napomenemo za sve one koji planiraju da u provod u kafanu Bulevar dođu svojim automobilom da kafana nema svoj privatni parking ali na raspolaganju vam je gradski parking, kao i parking garaža "Vukov Spomenik" koji se nalazi nedaleko.

S druge strane, ukoliko ne planirate da tokom izlaska držite distancu od čašice, onda je preporučljivo da automobil ostavite kod kuće, a u noćni provod krenete nekim alternativnim vidom prevoza.

Radno vreme Bulevar kafane

Kafana Bulevar Beograd radi ponedeljkom, petkom i subotom u periodu od 22h, pa sve do tri časa iza ponoći, tako da je ovo idealno mesto za vaše nezaboravno boemsko uživanje. Iako deluje kao dovoljno, možda i previše vremena za izlazak, čim se kraj večeri u kafani Bulevar približava, svi gosti žele bar jednu pesmu više.

Da je otvaranjem objekta Bulevar kafana Beograd dobio još jedno popularno mesto u to nema sumnje. Dođite kod nas da se zabavite na najbolji mogući način. Ukoliko ste meraklija i volite da se provodite u kafanskom duhu, Bulevar je pravo mesto za vas!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Bulevar
Average rating:  
 4 reviews
 by Nemanja

Pristupacne cene pica

 by Marina

Lokacija je odlicna

 by Tikica

Ljubazno osoblje a i muzicki program im je super. Sve pohvale od nas :))

 by Tiki

Super mesto


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Bulevar