• Masarikov Trg 6 (Zemun)
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 04:00h
  • Starogradska
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Za ispunjenje svih vaših kafanskih želja adresa koju treba da posetite je kafana Ćiri Bu Ćiri Ba na Masarikovom Trgu 6 u Zemunu. Reč je o pravoj domaćinskoj i prijateljskoj kafani, koja ne samo da će vas obradovati pravim domaćinskim enterijerom nego i pravim boemskim cenama, koje vam pružaju priliku da uz odlične kafanske note uživate i u svim pićima koje volite i bez kojih kafanski izlazak nema onu pravu draž.

Restoran Ćiri Bu Ćiri Ba rezervacije - online lako i brzo

Restoran Ćiri Bu Ćiri Bu ima kapacitet od 120 mesta, a s obzirom na veliku popularnost ove kafane, rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom restoranu.

Kada je u pitanju restoran Ćiri Bu Ćiri Bu Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Zašto izaći u kafanu Ćiribu Ćiriba Zemun?

Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba Zemun je veoma čarobno kafansko utočište na kom ćete preživeti hiljadu kafanskih sudbina i to prilikom samo jedne posete. Ova simpatična kafana koja se vešto oslanja na tradiciju dobila je ime po popularnoj pesmi benda Garavi Sokak Ćiri Bu Ćiri Ba koja je i za samu kafanu, a i za sve goste koji se ovde vesele vrlo talična.

Bogat meni kafane Ćiri Bu Ćiri Ba Zemun nudi gostima razna predjela, rolovane suve šljive i druge “đakonije”, preko gurmanskih poslastica i čuvene teleće glave u škembiću. Meni restorana je obiman, pa restoran Ćiri Bu Ćiri Ba Zemun gostima nudi potpuni užitak svim ljubiteljima domaće kuhinje i gastronomskih specijaliteta, uz širok asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića i domaćih dezerata.

Ćiri Bu Ćiri Ba - opis kafane koju ćete voleti

Noćni život Beograda je sa kafanom Ćiri Bu Ćiri Ba bogatiji za jedno etno-domaćinsko mesto u kom se neguju prave kafanske vrednosti, koje kafanu uspešno drže kao kraljicu ugostiteljskih objekata i najboljih provoda kroz sve ove godine. Prijatna, domaćinska atmosfera garantuje da ćete posetu restoranu Ćiri Bu Ćiri Ba završiti sa osmehom i velikom željom da se što pre vratite.

Ćiri Bu Ćiri Ba restoran enterijer - tople boje za stara dobra vremena

Ćiri Bu Ćiri Ba restoran odlikuje enterijer u kojem dominiraju tople boje. Sve ono što će vas podsetiti na stara dobra vremena, zateći ćete u kafani Ćiri Bu Ćiri Ba, u kojoj ima dosta detalja koji asociraju baš na zlatno kafansko doba

U prostor kafane Ćiri Bu Ćiri Ba može da stane 120 ljudi, koji će svoju kafansku sreću pronaći možda baš na ovom mestu i to možda baš uz pesmu Garavog Sokaka, a to se odista nikada ne zna jer kafanska sudbina je koliko prevrtljiva toliko i primamljiva.

Muzika u restoranu Ćiri Bu Ćiri Ba - starogradske pesme uz sjajne orkestre 

Muzički repertoar u kafani Ćiri Bu Ćiri Ba, biran je sa težnjom da probudi sve kafanske strasti. Vikendom se u ovoj kafani veoma simpatičnog i simboličnog naziva možete uživati uz sjajne orkestre koji će vam na svojski način dočarati starogradske pesme.

Uz odličnu muziku, orkestri će pokušati da ožive i sve pouke koje su kroz njih preneli oni koji su ih prvi ispevali, tako da ne treba ni da vas iznenadi kada na samom ulasku u ovu sjajnu kafanu čujete odličnu pesmu grupe Garavi Sokak Ćiri Bu Ćiri Ba.

Restoran Ćiri Bu Ćiri Ba Zemun - lokacija na kojoj se nalazi

Restoran Ćiri Bu Ćiri Ba Zemun nalazi se na Masarikovom Trgu 6 u Zemunu. Odlična lokacija restoran, u blizini Zemunskog keja, pijace i Glavne ulice u Zemunu, čini ovaj restoran omiljenim mestom susreta za goste svih generacija. Sjajna lokacija je samo jedan od razloga zašto mnogi Beograđani strancima preporučuju ovaj, a ne druge beogradske kafane.

Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba - parking

Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba ne poseduje sopstveni parking, ali se u neposrednoj blizini nalazi ulični parking koji je na raspolaganju i gostima kafane. Ukoliko planirate da u kafanu Ćiri Bu Ćiri Ba dođete nekim alternativnim sredstvima prevoza, na raspolaganju su vam gradski prevoz i taksi vozila. 

Radno vreme kafane Ćiri Bu Ćiri Ba

Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba Beograd radi svakog dana od 09:00 do 00:00h, dok vikendom radi do 03:00h iza ponoći. Tokom cele sedmice, gosti kafane su u prilici da uživaju u fenomenalnim gastronomskim specijalitetima i širokom asortimanu pića, uz sjajne orkestre i starogradsku muziku. Ukoliko i vi želite da posetite ovaj odlični restoran, rezervišite svoje mesto na vreme!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba
Average rating:  
 1 reviews
 by Marko

Jedna od boljih kafana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba