• Masarikov Trg 6 (Zemun)
    Beograd, Zemun
  • 22:00h - 04:00h
  • Starogradska
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba. Za ispunjene svih vaših kafanskih želja adresa koju treba da posetite je kafana Ćiri Bu Ćiri Ba na Masarikovom Trgu 6 u Zemunu. Reč je o pravoj domaćinskoj i prijateljskoj kafani, koja ne samo da će vas obradovati pravim domaćinskim enterijerom nego i pravim boemskim cenama, koje vam pružaju priliku da uz odlične kafanske note uživate i u svim pićima koje volite i bez kojih kafanski izlazak nema onu pravu draž.

Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba je veoma čarobno kafansko utočište na kom ćete preživeti hiljadu kafanskih sudbina i to prilikom samo jedne posete. Ova simpatična kafana koja se vešto oslanja na tradiciju dobila je ime po popularnoj pesmi benda Garavi Sokak Ćiri Bu Ćiri Ba koja je i za samu kafanu, a i za sve goste koji se ovde vesele vrlo talična.

Muzički repertoar u kafani Ćiri Bu Ćiri Ba, biran je sa težnjom da probudi sve kafanske strasti, tako da vikendom u kafani veoma simpatičnog i simboličnog naziva možete uživati uz sjajne orkestre koji će vam na svojski način dočarati starogradske pesme i sve pouke koje su kroz njih pokušali  da vam prenesu oni koji su ih prvi ispevali, tako da ne treba ni da vas iznenadi kada na samom ulasku u ovu sjajnu kafanu čujete odličnu pesmu grupe Garavi Sokak Ćiri Bu Ćiri Ba.

Noćni život Beograda je sa kafanom Ćiri Bu Ćiri Ba bogatiji za jedno etno-domaćinsko mesto u kom se neguju prave kafanske vrednosti, koje kafanu uspešno drže kao kraljicu ugostiteljskih objekata i najboljih provoda kroz sve ove godine. U enterijeru dominiraju tople boje, sve ono što će vas podsetiti na stara dobra vremena, zateći ćete u kafani Ćiri Bu Ćiri Ba, u kojoj ima dosta detalja koji asociraju baš na zlatno kafansko doba. U prostor kafane Ćiri Bu Ćiri Ba može da stane 120 ljudi, koji će svoju kafansku sreću pronaći možda baš na ovom mestu i to možda baš uz pesmu Garavog Sokaka, a to se odista nikada ne zna jer kafanska sudbina je koliko prevrtljiva toliko i primamljiva.

Ukoliko želite da spoznate prave čari kafanskog života posetite kafanu Ćiri Bu Ćiri Ba u Zemunu i upišite se na boemsku listu uz  meračka imena najvećih kafanskih velikana.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Ćiri Bu Ćiri Ba