• Savska 21
    Beograd, Savski venac
  • 23:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 350 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Cosa Nostra smeštena je u centru Beograda, u Savskoj ulici broj 21 i predstavlja novo mesto vrhunske zabave za sve istinske ljubitelje popularne pop/folk muzike u kojoj mogu da uživaju od 23h pa sve do 5 časova iza ponoći!

Kafana Cosa Nostra odnosno, "Naša Stvar" je priča koja se piše uz pomoć vas. Svaki novi dan je nova stranica, a svaka nedelja novo poglavlje. Ova novootvorena kafana donosi jedinstvenu dimenziju zabave i kvalitetnog noćnog provoda sa posebnom tematikom, pa ćemo na ovom fenomenalnom mestu zajedno pisati istoriju naše "Cosa Nostra" priče. Kada jednom budete deo nezaboravnog provoda u kafani Cosa Nostra, poželećete da mu se stalno iznova vraćate.

Uz vrhunske pevače i kvalitetno piće, ove zime vaše zore će dobiti potpuno drugačiji smisao. Repertoar koji vas čeka u kafani Cosa Nostra je zaista pravi kafanski, a ovde ćete imati priliku da uživate u ritmovima svojih omiljenih pesama i da se veselite u najboljem društvu u najlepšoj kafani u gradu. Kafana Cosa Nostra je mesto koje će vaše noći učiniti veoma posebnim, jer sve što ste ikada želeli od kafane imate u kafani Cosa Nostra! Dođite da se u to i uverite i postanete deo jedne velike familije.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Cosa Nostra