• Ušće bb (kod Muzeja savremene umetnosti)
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 04:00h
  • Pop / Folk / Starogradska
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Čudna Noć je novootvorena kafana na vodi koja svojom ponudom ima tendenciju da postane jedno od najposećenijih mesta u gradu. Kafana Čudna Noć nalazi se na Novom Beogradu, na Ušću, u neposrednoj blizini Muzeja savremene umetnosti, i predstavlja fenomenalno mesto za vaše nezaboravno uživanje na vodi.

Kafana Čudna Noć predstavlja pravo osveženje prestoničkog noćnog provoda i svojom fantastičnom uslugom i zaista sjajnim ponudama čini da se već na prvi pogled zaljubite u nju, i da garantovano postane deo vašeg obaveznog izlaska. Kafana Čudna Noć otvorena je za vaš nezaboravan provod od 22 h, pa sve do četiri sata iza ponoći. Kada je budete posećivali ponesite udobnu obuću, da biste na nogama mogli da ostanete tokom čitave večeri, jer ćete to nesumnjivo želeti. Muzika u kafani Čudna Noć dira pravo u srce. Žanrovski je usmerena ka pop, folk i starogradskoj muzici, a iz kafane odjekuje sve ono što publika poželi u tom trenutku. Veliki muzički profesionalci koji će vaše noći učiniti spektakularnim, vrlo lako prepoznaju strukturu publike, pa se tako i upravljaju prilikom odabira kompozicija.

Kafana Čudna Noć prelepog je enterijera, bez loših mesta, pa ste uvek u samom centru dešavanja. Takođe, kafana Čudna Noć raspolaže kafanskim stolovima, ali i separeima, kao i barskim stolovima, za sve one ih koji preferiraju. Kafana Čudna noć kapaciteta je od oko 200 ljudi, sa uvek raspoloženim osobljem koje je spremno da vam ispuni sve želje. Usluga je besprekorna, što gosti veoma cene i uvek se rado vraćaju po još jednu čudnu noć. Očekuje vas bogata ponuda stranih i domaćih pića, kao i izuzetno pristupačne cene, pogodne za svačiji džep. Apsolutno sve u kafani Čudna Noć podređeno je gostima, koji su uvek u pravu, i prema kojima se gaji tradicija velikog poštovanja. Ljudi okupljeni oko kafane Čudna Noć obožavaju svoj posao, što je jedan od glavnih sastojaka recepta za pravi uspeh.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Čudna Noć
Average rating:  
 1 reviews
 by Nikola

Uhh, odlican provod je bio ovde! Nedostaje jako!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Čudna Noć