• Miloša Pocerca 10
    Beograd, Savski venac
  • 22:00h - 04:00h
  • Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Cvetković se nalazi na adresi Miloša Pocerca 10, tačnije na uglu Sarajevske i Miloša Pocerca, u samom centru grada. Kafana Cvetoković je pravo mesto za sve one koji uživaju u dobrom provodu, muzici, dobroj energiji, pozitivnim ljudima, u atmosferi koja je jedinstvena u gradu! Uz izvođače koji su se već pokazali kao najbolji u kafani Cvetković od 22 sata pa sve do 4 iza ponoći veseliće se  150 ljudi.

U kafani Cvetković piće je izuzetno kvalitetno, a cene pristupačne, baš prilagođene boemskom džepu. Dok slušate svoju omiljenu pesmu, uživajte u srpskim rakijama ili izvanrednom vinu. Muzika koja će učiniti da stara vremena ožive pred vama, dok gledate stare slike na zidovima kafane, uživaćete u taktovima pesama koje su simbol dobrog provoda. Ljubazno osoblje će učiniti da vam svaka poseta ovoj kafani ostane duboko urezana u sećanje i da uvek poželite da se vratite da zajedno igrate, plešete i pevate.

Budite svedok fantastičnih kafanskih momenata koje i da želite, nećete moći da prepričate, nego ćete sve radoznale prijatelje morati da dovedete na ovo fantastično mesto kako bi i oni iskusili kafanu u pravom smislu te reči. Dođite i uverite se sami o čemu govorimo.

Enterijer kafane Cvetković je potpuno drugačiji od drugih. Prostran, funkcionalan i veoma primamljiv. Imaćete osećaj kao da ste u nekom klubu s obzirom da je dosta uloženo u sam izgled.  Što se tiče mesta za sedenje možete rezervisati pult, šank, barski sto, kafanski sto, visoko sedenje i separe.

Ako volite pravu kafanu gde je uvek prisutna živa muzika, zatim popularne cene pića, kao i sjajan enterijer, a pritom je na odličnoj lokaciji, onda sa kafanom Cvetković nikako ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, rezervišite svoje mesto na vreme, dođite i uverite se sami!
Dođite da zajedno do sitnih sati uživamo u zvucima najvećih hitova narodne muzike koje pevaju pravi majstori.

Kafana Cvetković vas čeka, dobrodošli.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Cvetković
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Cvetković