• Vojvode Stepe 27
    Beograd, Voždovac
  • 20:00h - 03:00h
  • Starogradska / Folk
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Dalmatinac je kafana duge tradicije koja datira još od 1932. godine. Kafana se nalazi na Voždovcu, u ulici Vojvode Stepe 27.

Kafana Dalmatinac, smeštena u jednoj od najlepših ulica Beograda, je  zapravo prava boemska kafana, jednako pogodna i za dnevne i za večernje varijante. Radno vreme kafane je ponedeljkom od 10 do 18 sati, ostalim radnim danima i nedeljom od 9 do 23 sata, dok je zabava petkom i subotom produžena do tri sata iza ponoći. Kuhinja radi čitavo radno vreme, tako da je ovo mesto podjednako dobro i za one koji žele kvalitetno da pojedu kao i za one koji žele da se dobro provedu.

Dalmatinac nudi specijalitete domaće i internacionalne kuhinje uz sve veći izbor vinske karte, kojom su se prošetali najpoznatijim vinskim regionima sveta. Naravno, ostali su verni i našim vinogradskim područjima, što u Srbiji što u okruženju. Za stolovima ovog restorana moći ćete da uživate u najkvalitetnijem mesu spremljenom na profesionalan način i da sve to zalijete svojim omiljenim pićem po veoma pristupačnim cenama.

Dalmatinac Vam pruža mogućnost dobrog noćnog provoda uz kvalitetnu živu muziku i vrhunska pića u prelepom enterijeru, koji je opremljen u duhu Beograda. Ova kafana odiše odličnom atmosferom i namenjena je svima koji žele izuzetan izlazak, pa stoga razervišite svoje mesto na vreme i provedite prijatne trenutke. Ono što će Vas uvek vraćati u ovu kafanu je dobra usluga, ukusna hrana i prijatna atmosfera po kojoj je na daleko poznata gotovo čitav vek. Dođite u Dalmatinac i osetite duh starog Beograda.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Dalmatinac
Average rating:  
 1 reviews
 by Andrija

Predobar provod, odlicna kafana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Dalmatinac