• Milana Rakića 131
    Beograd, Zvezdara
  • 22:00h - 05:00h
  • Folk / Ciganska
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafana Dionis nalazi se na Zvezdari, u ulici Milana Rakića 131. Kafana Dionis je ekskluzivni lokal i mesto za sve one koji žele da uživaju u najvećim hitovima ciganske i narodne muzike.

U sam enterijer kafane Dionis uložen je veliki trud jer, na prvi pogled ne izgleda kao klasična beogradska kafana već ekskluzivni klub. Iako je pojedini nameštaj od drveta u prirodnoj boji, detalji na zidovima, slike, svetla, kožne garniture, pultovi, čine kafanu Dionis daleko elegantnijim lokalom u odnosu na ostale kafane u gradu. S obzirom na to, odaje se utisak da je u čitav ambijent uloženo mnogo truda i vremena.

Kafana Dionis otvorena je za vaš najbolji provod svih sedam dana u nedelji, od 22:00h pa sve do ranih jutarnjih časova, tačnije, dok poslednja osoba ne izađe iz lokala.

Kapacitete kafane Dionis je oko 200 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju. Naravno, parking za vaše četvorotočkaše je obezbeđen, tako da nemate nikakvih briga kad odlučite da dođete u ovu kafanu.

Kafana Dionis nudi muzički repertoar koji je žanrovski mahom usmeren na cigansku i folk muziku, ali se nesumnjivo može čuti sve ono u čemu gosti uživaju.

Na repertoaru kafane Dionis muzički program uvek ispunjavaju bendovi, koji izvode svaku moguću pesmu za merak i dušu, pa i one koje u životu niste čuli, a sigurni smo da će vam se svideti. Pevači i bendovi kjoji nastupaju u kafani Dionis su veliki profesionalci i svoj posao obavljaju sa puno ljubavi, što se uostalom i vidi, sudeći po uvek fantastičnoj atmosferi. Svako veče će vas zabavljati najbolji izvođači u ekskluzivnom enterijeru kafane Dionis sa naravno, mogućnošću naručivanja pesama za svakoga.

Provedite nezaboravne trenutke u kafani Dionis, pobegnite od svakodnevice i odmorite dušu a menadžment kafane će se potruditi da vam ugodi na sve moguće načine. Najpovoljnije cene pića i najbolja muziku za sva vaša čula se podrazumeva. Dođite u kafanu Dionis i proverite zašto je ovde najbolji provod u gradu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Dionis
Average rating:  
 1 reviews
 by Dany

Provod do jutra


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Dionis