• Nušićeva 27
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Kafana Druga Kuća nalazi se na adresi Nušićeva broj 27, tačnije locirana je odmah preko puta zgrade Politike, i jedna je od najpopularnijih kafana u našoj prestonici. Druga kuća kafana je idealna za sve tipove ljudi i svako ko je poseti ostaje zaljubljen u njen prijatan ambijent i atmosferu koja pleni.

Kafana Druga kuća rezervacije - online brzo i lako

Druga kuća kafana može da primi oko 300 ljudi, a ukoliko vam kažemo još da se radi o mestu koje je jedno od omiljenih Beograđanima i da se uvek traži mesto više, jasno je zbog čega su rezervacije obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u kafani Limun žut.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Druga kuća kafana Beograd - zašto izaći baš tu?

Kafana Druga Kuća predstavlja upravo ono što njeno ime kaže, vašu drugu kuću. Ovo je mesto gde ste uvek dobrodošli, gde se možete opustiti, rastužiti, pevati, radovati, nekog preboleti, ili se pak zaljubiti.

Možemo zaključiti da je ova kafana idealna za sve prilike. Pored toga, idealna je i za različite profile ljudi, jer je njen koncept takav da je dopadljiva svima, i njome ćete se oduševiti već prilikom prvog koraka, kada je budete posetili.

Druga kuća Beograd - opis mesta koje će vas očarati

Kada je u pitanju Druga Kuća Nušićeva 27 je adresa na kojoj vas čeka najbolji provod, a u ovoj kafani se brine bukvalno o svakom, pa čak i onom najsitnijem, detalju koji će napraviti razliku između dobrog i nikad boljeg provoda. Njihova poznata parola je: “Nije pijanstvo ako te posle nije tri dana sramota!”, pa se i od vas očekuje da se ponašate upravo tako.

Enterijer kafane Druga kuća - boemski duh 21. veka

Enterijer kafane, koja se inače sastoji od tri prostorije, urađen je u savršenoj kombinaciji kamena i drveta, sa kariranim stolnjacima, što izaziva poseban osećaj prijatnosti i dodatno doprinosi boemskom opuštanju. Prostrana je, tako da i pored jako velikog interesovanja uvek imate mesta za opušteno igranje i sevdah.

Muzika koja se sluša u Druga kuća kafani

Druga Kuća može se pohvaliti i odličnom ventilacijom i ozvučenjem koji će doprineti potpunom užitku u degustaciji omiljenih pića i zvucima tambure. S obzirom na to da je muzika ozvučena, živo je u svakom delu kafane.

Kafana Druga kuća Beograd je poznata po odličnim svirkama i uvek veselim gostima, kao i vrlo ljubaznom osoblju, koje je uvek spremno da vas usluži, ili se pak popriča sa vama o vašim mukama ili radostima. U Druga kuća kafani nastupaju najbolji gradski bendovi koji atmosferu dovode do usijanja.

Ko izlazi u popularnu kafanu

Uopšteno govoreći, u Druga kuća kafanu dolaze svi oni koji žele kvalitetan noćni provod i uživanje u najboljim svirkama u gradu. Svima koji dolaze u ovu kafanu je jedna stvar zajednička. To je dobro raspoloženje, a atmosfera u pomenutoj kafani za veoma kratko vreme eskalira i pretvori jedno sasvim obično veče u ludu žurku do zore.

Kada je u pitanju kafana Druga kuća slike koje možete pogledati iz provoda govore same za sebe. Mnoštvo veselih i nasmejanih lica, đuskanje i lumpovanje do kasno u noć - sve ono što se i očekuje od jedne beogradske kafane i noćnog izlaska u prestonici dobre zabave.

Kafana Druga kuća lokacija - adresa na kojoj se nalazi

Kada je u pitanju Druga kuća adresa na kojoj se nalazi ova popularna kafana je Nušićeva 27, u opštini Stari grad. Nalazi se odmah preko puta zgrade Politike, te je veoma lako pronaći je i do nje doći.

Parking kod Druga kuća kafane

Važna napomena za sve one koji planiraju da u provod u kafanu Druga kuća dođu svojim automobilom jeste ta da kafana nema svoj privatni parking i da za parkiranje možete da koristite jedino gradski parking koji se nalazi u neposrednoj blizini ove kafane.

S druge strane, ukoliko ne planirate da tokom izlaska držite distancu od čašice, onda je preporučljivo da automobil ostavite kod kuće, a u noćni provod krenete nekim alternativnim vidom prevoza.

Kafana Druga kuća radno vreme

Kafana Druga Kuća, pored svih pogodnosti koje nudi, izdvaja se i činjenicom da radi čak sedam dana u nedelji, i to od 22 h, pa sve do 03 h iza ponoći, što, verovali ili ne, onima koji je stalno posećuju bude malo, jer su uvek željni dobrog provoda koji ova sjajna kafana pruža.

Zato, ne čekajte previše već rezervišite sebi mesto u kafani Druga kuća i uživajte u nezaboravnom provodu do ranih jutarnjih časova.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Druga kuća