• Nušićeva 27
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 300 Ljudi

Program kafane

SUBOTA 25. Maj
Retro Band

Kafana Druga Kuća nalazi se na adresi Nušićeva broj 27, tačnije locirana je odmah preko puta zgrade Politike, i jedna je od najpopularnijih kafana u našoj prestonici.

Kafana Druga Kuća predstavlja upravo ono što njeno ime kaže, vašu drugu kuću. Ovo je mesto gde ste uvek dobrodošli, gde se možete opustiti, rastužiti, pevati, radovati, nekog preboleti, ili se pak zaljubiti. Dakle, kafana Druga Kuća idealna je za sve prilike. Pored toga, idealna je i za različite profile ljudi, jer je njen koncept takav da je dopadljiva svima, i njome ćete se oduševiti već prilikom prvog koraka, kada je budete posetili.

Kafana Druga Kuća, pored svih pogodnosti koje nudi, izdvaja se i činjenicom da radi čak sedam dana u nedelji, i to od 22 h, pa sve do 03 h iza ponoći, što, verovali ili ne, onima koji je stalno posećuju bude malo, jer su uvek željni dobrog provoda koji ova sjajna kafana pruža. Enterijer kafane, koja se inače sastoji od tri prostorije, urađen je u savršenoj kombinaciji kamena i drveta, sa kariranim stolnjacima, što izaziva poseban osećaj prijatnosti i dodatno doprinosi boemskom opuštanju. Prostrana je, tako da i pored jako velikog interesovanja uvek imate mesta za opušteno igranje i sevdah.

Kafana Druga Kuća može se pohvaliti i odličnom ventilacijom i ozvučenjem koji će doprineti potpunom užitku u degustaciji omiljenih pića i zvucima tambure. S obzirom da je muzika ozvučena, živo je u svakom delu kafane.

Kafana Druga kuća je poznata po odličnim svirkama i uvek veselim gostima, kao i vrlo ljubaznom osoblju, koje je uvek spremno da vas usluži, ili se pak popriča sa vama o vašim mukama ili radostima.

Kafana Druga Kuća brine bukvalno o svakom, pa čak i onom najsitnijem, detalju koji će napraviti razliku između dobrog i nikad boljeg provoda. Njihova poznata parola je: “Nije pijanstvo ako te posle nije tri dana sramota!”, pa se i od vas očekuje da se ponašate upravo tako.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Druga Kuća