• Sajamski kej bb (kod Stare Stenke)
    Beograd, Savski venac
  • 23:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Džentlmen i Dama se nalazi na Sajamskom keju bb, ispod novog mosta na Adi, pored popularnog restorana Stara stenka. Smeštena u zelenilu, pored same reke, sa  prekrasnim   pogledom na novi most preko  Ade, predstavlja idealan kutak za potpuno uživanje u usijanoj atmosferi do ranih jutarnjih časova.

Radno vreme kafane Džentlmen i Dama je od 22:30h do 03:00h, kapacitete  je oko 250 ljudi, a karta za ulaz je odlično raspoloženje uz obaveznu rezervaciju.

Kafana Džentlmen i Dama je savršena u svakom svom segmentu, enterijer je topao, prijatan i na veoma lep način i bez kompromisa koketira sa luksuzom. Kafana Džentlmen i Dama je dizajnirana i koncipirana tako da ne postoji loše mesto u njemu, a da ujedno možete da birate najrazličitije oblike mesta.  Počevši od kafanskih i barskih stolova izgrađenih od najfinijeg drveta, pa preko pulta gde možete uživati u "vreloj" atmosferi boemskog života, pa sve do velikih i komfornih separea.

Cene u kafani Džentlmen i Dama omogući će vam da uživate u svim svojim omiljenim pićima, a osoblje je toliko ljubazno, profesionalno i šarmantno da ćete poželeti da vas služi svaki dan. Menadžment kafane Džentlmen i Dama učinio je sve da gosti budu prezadovoljni i verujte nam na reč sve je na izuzetno visokom nivou i neponovljivo, još je samo ostalo da se i sami uverite u to.

Ovde treba da dođete sa ljudima do kojih vam je najviše stalo i da uz dobru čašu i dobro piče upoznate još zanimljivih i razdraganih ljudi koji će sa vama u kafani Džentlmen i Dama podelilti onu najvažniju  ideologoju kafansku, nemojte to propustiti ni za šta na svetu.

Po prvi put u gradu imate mogućnost da osetite kompletnu kafansku usluga na nivou, i to sve u noćnom provodu. Dođite i proverite zašto je kafana Džentlmen i Dama bolja i drugačija od drugih!

Na mestu nekadašnje kafane Džentlmen i Dama se danas nalazi klub Narodnjaka koji je jako popularan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Džentlmen i Dama
Average rating:  
 1 reviews
 by Jelena

Bila je ovo najjaca kafana u gradu


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Džentlmen i Dama