• Višnjička 99a
    Beograd, Palilula
  • 09:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Flamingo Grand Bar nalazi se u ulici Višnjička 99a i predstavlja idealno mesto za provod. Ovo je mesto koje će vas tako lako očarati da nećete ni primetiti, da polako, ali sigurno kafana Flamingo Grand Bar postaje vaša druga kuća. Reč je o mestu koji nudi upravo onakvu zabavu zbog koje ćete zaigrati čim zakoračite u kafanu Flamingo Grand Bar, hteli vi to ili ne.

Dozvolite sebi da dođete na ovo mesto vrhunskog provoda i otkrijete gde se krije najbolja zabava u gradu. Kafana Flamingo Grand Bar prima do 100 gostiju, a radi čak do 5 h iza ponoći.

Enterijer kafane Flamingo Grand Bar je maksimalno podređen vašem raspoloženju, tako da loših mesta nema. U ovoj kafani, pri dizajnu ambijenta, posvećena je pažnja svakom detalju, što i sami možete da primetite.

U kafani Flamingo Grand Bar očekuje vas zaista besprekorna usluga na vrhunskom nivou. Osoblje je uvek spremno da vas usluži, a raspoloženje je uvek izuzetno. U kafani Flamingo Grand Bar konobar vam je uvek najbolji drug. Ovde se možete provoditi kad ste srećni, veseli, tužni, kada nešto slavite ili kada nešto zaboravljate. Kafana Flamingo Grand Bar idealna je za svaku priliku.

Prijateljske cene, kvalitet i dobar provod prvo je na šta pomislite kada čujete ime kafana Flamingo Grand Bar. Ako želite da iznenadite voljenu osobu, pođete u nezaboravan provod sa prijateljima, zapevate nekome na uvce, kafana Flamingo Grand Bar je upravo mesto koje tražite. Kafana Flamingo Grand Bar takođe se može pohvaliti velikom ponudom alkoholnih pića. Bogata ponuda inspirisaće sva vaša čula, i nesumnjivo vas inspirisati da vaš izbor prilikom biranja mesta za izlazak uvek bude upravo kafana Flamingo Grand Bar.

Ako volite pravu kafanu gde je uvek prisutna živa muzika, zatim popularne cene pića, kao i sjajan enterijer, a pritom je na odličnoj lokaciji, onda sa kafanom Flamingo Grand Bar nikako ne možete pogrešiti. Nemojte nam verovati na reč, rezervišite svoje mesto na vreme, dođite i uverite se sami!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Flamingo Grand Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Bane

prafa kafana


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Flamingo Grand Bar