• Đure Jakšića 1
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Foliranti locirana je u centru Beograda, u ulici Đure Jakšića 1. Ova boemska idila je pravo mesto za sve ljubitelje dobrog kafanskog provoda.

Kafana Foliranti je idealna za foliranje svake večeri i lumpovanje do zore.
Pored fenomenalnih bendova koji sviraju sve "po želji" i kariranih stolnjaka, ambijent kafane Foliranti, upotpunjuju i fotografije poznatih beogradskih boema - Moma Kapora, Pavla Vujsića, Petra Kralja, Taška Načića...

Enterijer kafane Foliranti je podređen vašem uživanju, pa nema loših mesta, što znači da gde god budete locirani u kafani, bićete u centru zbivanja i ništa vam neće promaći. Osim prave kafanske atmosfere, ovaj objekat može se pohvaliti i izuzetno pristupačnim cenama, a za vas organizuje razne proslave i svečanosti.

Ono što se posebno ističe u kafani Foliranti jeste beskrajno poštovanje svojih gostiju, koji se uvek rado vraćaju po najbolji kafanski provod u Beogradu. Kada jednom budete zaigrali u kafani Foliranti, biće vam jasno da se taj vaš sevdah ne može meriti ni sa jednim drugim prestoničkim mestom za ludu žurku.

Prilikom posete kafani Foliranti, možete uživati sa svojim prijateljima do čak 3 h iza ponoći. Da li u društvu prijatelja, neprijatelja, momaka, devojaka, svakako ćete u kafani Foliranti iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod u atmosferi koja je zagarantovano za pamćenje.

Kafana Foliranti će obeležiti svako vaše pijanstvo i napraviti mnoge uspomene i divne momente koje ćete zauvek nositi u sećanju.

Cene u Folirantima su takođe i više nego popularne - prave kafanske, kako biste se potpuno opustili. Foliranti kafana neguje narodnu tradiciju i u njoj se svake večeri čuju muzika i smeh.

Već uveliko je počela da osvaja i zagreva srca različitih ljudi koji su njeni česti gosti i koji se tu i vraćaju. Atmosfera u Folirantima je veoma opuštena i otvorena za sve ljude željne dobrog provoda i druženja.

Kafana Foliranti je po meri vaše emocije! Dođite i uverite se zašto su Foliranti najbolji izbor. Ukoliko želite da doživite pravo kafansko iskustvo, dodjite u kafanu Foliranti i uživajte bez foliranja.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Foliranti
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Foliranti