• Grobljanska bb
    Beograd, Zemun
  • 23:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Gardoš nalazi se u Grobljanskoj ulici, na Gardošu, u Zemunu, i već četvrtu sezonu za redom predstavlja sinonim pravog kafanskog provoda. Ono što ova izuzetna lokacija omogućava svim posetiocima ovog mesta jeste predivan vidikovac i najlepša bašta. Na preko dve stotine metara kvadratnih možete uživati u oazi mira, udaljenoj od urbanog gradskog života i nezaobilaznog brzog tempa prestonice. Uz reku i predivan pogled na Beograd, Dunav i stari Zemun ovde možete provesti svoje najintimnije, najromantičnije ili najveselije trenutke, koje ćete uvek pamtiti.

Zaposleni u kafani Gardoš omogući će vam, svojom ljubaznom i prijatnom uslugom, da ovo mesto zavolite već pri prvoj poseti. Pored standardnih usluga koje su u kafani Gardoš na izuzetno visokom nivou, ovo mesto pogodno je i za organizovanje raznih vrsta proslava, prezentacija i koktela.

Kafana Gardoš takođe nudi izuzetno ukusne specijalitete, za vaše bitne prilike, kao i bogatu kartu pića, po korektnim cenama.

Svake subote kafana Gardoš nudi vam uživanje u spektakularnim živim svirkama i dobroj muzici, kakvu nećete čuti nigde u prestonici. Subota je dan rezervisan samo za prave boeme, odnosno popularno veče narodne muzike, kada u kafani Gardoš nastupa Dača Bend. Živa muzika počinje od 23 h. Iz nedelje u nedelju kafana Gardoš nudi sve bolji provod, a na vama je da proverite zašto!

Ne propustite da posetite ovu kafanu u toku dana i tako odmorite od beogradske buke uz ukusna jela, ili da pak ovde provedete svoju noć uz nezaboravnu i neponovljivu atmosferu, koja je ovde redovna. Ovo je jedno od retkih mesta gde se možete provoditi čak do 5 sati iza ponoći!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Gardoš
Average rating:  
 1 reviews
 by danica

Jako lepo mesto , i pogled na Gardos kulu


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Gardoš