• Savski nasip bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 22:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 160 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Gatto Verde splav iliti “Zeleni mačor”, nalazi se na Novom Beogradu, u Bloku 70, na Savskom Nasipu. Ovo novo-staro mesto na Savi je zamišljeno kao kombinacija kafane i splava, u kome vas očekuje klubska atmosfera, ali sa kafanskim nižim cenama pića i opuštenom kafanskom atmosferom.

Kafana Gatto Verde splav radi preko dana kao kafe restoran bar, a svake subote od 22h pretvara se u pravu kafanu sa živim svirkama. Tada kafana Gatto Verde radi do ranih jutarnjih časova, sve do 3h posle ponoći.  Kafana Gatto Verde poznata je po zaista niskim i pristupačnim cenama pića, ljubazanim i profesionalnim osobljem, kao i kvalitetnom muzičkom programu. Sve to navedno uz moderan i komforan ambijent čini provod u ovoj kafani provodom za pamćenje.

Enterijer kafane Gatto Verde je veoma opuštajući sa prostranim sedenjem i velikim prostorom za igru i dobru zabavu. Pored barskih pultova i stolova, ova kafana takođe ima i separee kao i kožne garniture.

Tokom dan na splavu Gatto Verde možete uživati u prijatnom ambijentu i ukusima svežih ceđenih sokova, limunade ili raznovrsnih kafi koje vam priprema ljubazno osoblje lokala.

Takođe, ovde se od napornog dana i posla možete okrepiti svežim voćem ili nekom salatom, na vama je da odlučite, a konobari su vam uvek na usluzi. Kafana Gatto Verde splav poseduje i prostranu terasu, pa se u prijatnim i toplim letnjim danima možete opustiti pored vode, posmatrajući reku.

Kafana Splav Gatto Verde kapaciteta je od oko 160 ljudi. Koncipirana je tako da su skoro sva mesta sedeća, ali za one koji vole klubski provod postoje i barski stolovi, tako da svako vrlo lako pronađe odgovarajuće mesto po sovm ukusu.

Ovaj popularni splav za sada radi kao kafana na vodi subotom uveče, kada je uvek prisutna živa muzika, ali planira se uskoro otvaranje još nekih dana.

Svakako još jedna bitna stvar koja kafanu Gatto Verde izdvaja od ostalih je ta što ova kafana za svoje goste stalno organizuje neke promotivne akcije.

Svratite na provod kod ovog “Zelenog mačora” i uživajte u pravoj žurci na vodi.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Splav Gatto Verde
Average rating:  
 1 reviews
 by Gordana

Svirke su bile odlicne!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Splav Gatto Verde