• Bulevar Vojvode Bojovića 10
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 04:00h
  • Pop / Folk

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafana Gaučosi je zimska varijanta Bašte Gaučosa i nalazi se na adresi Bulevar Vojvode Bojovića 10, kod Kalemegdana, u srcu Dorćola.

S obzirom da je lokacija kafane mirna i bez stambenih zgrada u okolini, dodatni je bonus za dugo ludovanje i zabavljanje do kasno u noć.

Kafana Gaučosi predstavlja upravo ono što njeno ime kaže, vašu drugu kuću. Ovo je mesto gde ste uvek dobrodošli, gde se možete opustiti, rastužiti, pevati, radovati, nekog preboleti, ili se pak zaljubiti. Dakle, kafana Gaučosi idealna je za sve prilike. Pored toga, idealna je i za različite profile ljudi, jer je njen koncept takav da je dopadljiva svima, i njome ćete se oduševiti već prilikom prvog koraka, kada je budete posetili.

Radno vreme kafane je od 22:00h do 04:00h ujutru, a može da ugosti čak 700 ljudi. U zavisnosti od onoga šta vam najviše leži i šta vam najviše odgovara za provod, možete birati da li želite separe, visoko sedenje, kafanski sto, barski sto ili pult.

Kafana Gaučosi je prostrana, tako da i pored jako velikog interesovanja uvek imate mesta za opušteno igranje i sevdah. Kafana Gaučosi može se pohvaliti i odličnom ventilacijom i ozvučenjem koji će doprineti potpunom užitku u degustaciji omiljenih pića.

Gosti kafane Gaučosi mogu da očekuju samo vrhunske izvođače i poznavaoce prave pesme koja je garant dobre zabave i besprekornog veselja. U kafani Gaučosi muzički repertoar pretežno se žanrovski definiše kao narodni, odnosno na pravu kafansku muziku uz koju ne možete, a da ne ustanete i zaigrate!

Kafana Gaučosi je poznata po veoma ljubaznom osoblju, koje je uvek spremno da vas usluži, ili se pak popriča sa vama o vašim mukama ili radostima. Kafana Gaučosi brine bukvalno o svakom, pa čak i onom najsitnijem, detalju koji će napraviti razliku između dobrog i nikad boljeg provoda..

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kafana Gaučosi
Average rating:  
 1 reviews
 by ljubisa

jedna od kafana u koju je se izlazilo svaki vikend bez izuzetka


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafana Gaučosi